Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam moze nie naleze do samotnych rodzicow ale czuje sie samotna dlatego tez sie przylaczam do rozmowy... Mam dzis piekielny humor w dodatku moje dzieci probuja wyprowadzic mnie z rownowagi do konca i powoli im sie to udaje.... A na dodatek najmlodszy nie przestaje plakac a ja sama w domu i zaraz go udusze![]()

) i przyszłam do przychodni po wyniki - dowiedziałam się że w ogóle nie robiłam takich badań, trochę się wkurzyłam ale jeszcze na spokojnie poszłam do punktu pobrań i tam znalazły że robiłam badania ale wyniki się zgubiły - to już mnie wkurwiło zrobiłam małą zadymę i wyniki się znalazły....Wiesz ja też tak myśle,gdyby to człowiek czegoś zaniedbał to hohoho,ale im wolno.Nie wiem co z Julą martwie się bo strasznie kaszle
Witam drogie Panie a mi dzis humorek lekko dopisuje)) Wlasnie siedze w pracy i pije kawke dlatego tylko na chwile wpadlam do was ale wieczorem po 20 nadrobie. Jutro wybieram sie na zakupy z okazji moich jutrzejszych urodzin (wkoncu dla siebie a nie tylko dla dzieci) <egoistka> <lol> ale znajac mnie pewnie kupie cos tym szkrabom a sobioe pare majtek hihihi. Odezwe sie wieczorem trzymajcie sie dziewczyny i nie stresujcie sie tak w naszych przychodniach urzedach bankach itd zawsze byl pierd.... jest i bedzie
;-)