reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam moze nie naleze do samotnych rodzicow ale czuje sie samotna dlatego tez sie przylaczam do rozmowy... Mam dzis piekielny humor w dodatku moje dzieci probuja wyprowadzic mnie z rownowagi do konca i powoli im sie to udaje.... A na dodatek najmlodszy nie przestaje plakac a ja sama w domu i zaraz go udusze :D

ja wczoraj miałam podobny dzień
najchętniej wysłałabym ich w kosmos wczoraj :-D
widać coś musiało byc w powietrzu

ale po wczorajszych wybuchach płaczach dziś jest lepiej

u mnie tez dzis piękne słoneczko świeci fajna odmiana po wczorajszym deszczowym dniu

Wiatam i ja.U nas też dzisiaj piękne słoneczko świeci.A ja od rana mam bojowe nastawienie.Mam telepawke w środku.Wszystko mnie drażni i denerwuje.Robiłam małej wyniki.Poszłam po nie do przychodni i okazuje się,że ich nie ma- zaginely.W poniedzialem mam być z Julką u alergologa .Musze je mieć ze sobą.Narobiłam rajbachu bo jak mogą coś zagubić.Po aferze wyniki się znalazly,a już myślałam,że będe musiała odwołać wizyte.Tak mnie tym wkurzyły,że hej.

Cześć Mamciu - nie dziwię się że wkurzyłaś i teraz masz nerwa.... Ja podobnego miałam jakieś pół roku temu - kiedy przenosiłam się do medicoveru skserowałam całą swoją starą dokumentacją i wraz z rentgenami i innymi badaniami przekazałam od centrali i co kiedy były mi potrzebne okazało się że 2 lata badań w dupę strzelił - wszystko zgubili wszyściusieńko - byłam taka zła że myślałam że pozabijam recepcjonistki - niestety dokumentacja się nie znalazła.... najbardziej szkoda mi prześwietleń - bo tego nie jestem w stanie odtworzyć. Ostatnio do mnie dzwonili kiedy mogą się spodziewać dokumentów bo dyrektor archiwum sam chce się tym zająć powiedziałam że nie zobaczą ani karteczki ani liścika i mogą mnie pocałować....

Najprościej powiedzieć że czegoś nie ma - że się zgubiło że ty czegoś nie dopełniłaś i to twoja wina. W związku z tym że robię ostatnio bardzo dużo badań i muszę mieć informacje o wynikach tak by pokazać specjalistą muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik - ostatnio robiłam dobową zbiórkę moczu (przez 24 h zbierasz siku do słoików, mieszasz całość i wlewasz do kubeczka który dajesz do analizy - bardzo fajna zabawa :dry:) i przyszłam do przychodni po wyniki - dowiedziałam się że w ogóle nie robiłam takich badań, trochę się wkurzyłam ale jeszcze na spokojnie poszłam do punktu pobrań i tam znalazły że robiłam badania ale wyniki się zgubiły - to już mnie wkurwiło zrobiłam małą zadymę i wyniki się znalazły....

A swoją drogę mam nadzieję że u Julci będzie wszystko w porządku i to nic przewlekłego.

To zawsze mnie zadziwiało w instytucjach - ten kompletny brak odpowiedzialności za swoje czyny. Gdybym ja w pracy zgubiła jakieś dokumenty to by mnie szef zjadł a tu nic zero stresu nie ma i już - proszę powtórzyć to twoja odpowiedzialność

Witam drogie Panie a mi dzis humorek lekko dopisuje :))) Wlasnie siedze w pracy i pije kawke dlatego tylko na chwile wpadlam do was ale wieczorem po 20 nadrobie. Jutro wybieram sie na zakupy z okazji moich jutrzejszych urodzin (wkoncu dla siebie a nie tylko dla dzieci) <egoistka> <lol> ale znajac mnie pewnie kupie cos tym szkrabom a sobioe pare majtek hihihi. Odezwe sie wieczorem trzymajcie sie dziewczyny i nie stresujcie sie tak w naszych przychodniach urzedach bankach itd zawsze byl pierd.... jest i bedzie

Wiesz ja też tak myśle,gdyby to człowiek czegoś zaniedbał to hohoho,ale im wolno.Nie wiem co z Julą martwie się bo strasznie kaszle

Kompletnie się na tym nie znam - mam nadzieję że to np. zbyt suche powietrze albo inna pierdoła którą można szybko wyleczyć / zmienić.

Witam drogie Panie a mi dzis humorek lekko dopisuje :))) Wlasnie siedze w pracy i pije kawke dlatego tylko na chwile wpadlam do was ale wieczorem po 20 nadrobie. Jutro wybieram sie na zakupy z okazji moich jutrzejszych urodzin (wkoncu dla siebie a nie tylko dla dzieci) <egoistka> <lol> ale znajac mnie pewnie kupie cos tym szkrabom a sobioe pare majtek hihihi. Odezwe sie wieczorem trzymajcie sie dziewczyny i nie stresujcie sie tak w naszych przychodniach urzedach bankach itd zawsze byl pierd.... jest i bedzie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH URODZIN - ABY SIĘ SPEŁNIŁO WSZYSTKO O CZYM MARZYSZ.
Co do zakupów to też tak mam że idę sobie coś kupić a wracam z rzeczami dla małej.... kup sobie coś więcej niż tylko majtki..... no chyba że będzie to jakiś czadowny komplet z victoria secret albo trumpfa:tak:;-)

reklama
czesc dziewczyny i witam nowe mamy
a ja na chwilke sie przywitac,moze jutro bede miala wiecej czasu i jak siora wyjedzie,ale to jeszcze z 2,3 tyg,bo nie mam jak na kompa spokojnie wejsc
chodzi mi po glowie jakas zapiekanka makaronowo-ziemniaczana,musze poszukac przepisu na necie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry