Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam moze nie naleze do samotnych rodzicow ale czuje sie samotna dlatego tez sie przylaczam do rozmowy... Mam dzis piekielny humor w dodatku moje dzieci probuja wyprowadzic mnie z rownowagi do konca i powoli im sie to udaje.... A na dodatek najmlodszy nie przestaje plakac a ja sama w domu i zaraz go udusze![]()

) i przyszłam do przychodni po wyniki - dowiedziałam się że w ogóle nie robiłam takich badań, trochę się wkurzyłam ale jeszcze na spokojnie poszłam do punktu pobrań i tam znalazły że robiłam badania ale wyniki się zgubiły - to już mnie wkurwiło zrobiłam małą zadymę i wyniki się znalazły....Wiesz ja też tak myśle,gdyby to człowiek czegoś zaniedbał to hohoho,ale im wolno.Nie wiem co z Julą martwie się bo strasznie kaszle
Witam drogie Panie a mi dzis humorek lekko dopisuje)) Wlasnie siedze w pracy i pije kawke dlatego tylko na chwile wpadlam do was ale wieczorem po 20 nadrobie. Jutro wybieram sie na zakupy z okazji moich jutrzejszych urodzin (wkoncu dla siebie a nie tylko dla dzieci) <egoistka> <lol> ale znajac mnie pewnie kupie cos tym szkrabom a sobioe pare majtek hihihi. Odezwe sie wieczorem trzymajcie sie dziewczyny i nie stresujcie sie tak w naszych przychodniach urzedach bankach itd zawsze byl pierd.... jest i bedzie
;-)