reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

My oboje stwierdziliśmy że nic sobie nie kupujemy na gwiazdkę - może kupię jakieś dobre wino albo miód pitny i to będzie wszystko - od kilku lat tak robimy - w sumie zawsze było tak że jeśli coś któreś z nas trafiło dla tej drugiej osoby to kupowało....

raz nawet się zdarzyło że kupił mi piękną koszulkę nocną ze szlafrokiem - byłam w szoku---- ostatnio też mi pokazywał jakieś (ma zniżkę 20%) ale powiedziałam że jak na razie to musiałby kupować dla wieloryba i niech sobie odpuści...

Drukarka :-D:-D:-D--- to bardzo w stylu mojego m --- w sumie wczoraj dostałam dwa prezenty (nie chciałam go już pogrążać) - blender i przedłużacz (listwę) do laptopa....

reklama
Phantas - jak lubi pachnieć - kup perfumy, jak lubi czytać - książkę, jak lubi grać - jakąś grę, jak lubi sport albo muzykę - to może bilet na koncert albo mecz.... na pewno coś znajdziesz..:tak::tak:

cześć kobietki

ja to nie wiem czy u nas wogóle w tym roku prezenty będą jak juz to jakies owoce i słodycze symbolicznie
wiecie ze ja nie pamiętam kiedy ex dał mi jakąs kase :sorry:
a tak miał mi pomagac długi spłacac :sorry:
jak zapytałam czy sie dołozy do mikołaja to nic nie powiedział
nie to nie łaski bzzzyyy

Moj byly na moje urodziny kupił mi róże. Nastepnego dnia sie pokluciliśmy o jakąś bzdure a on do mnie że mam mu kase za róże oddać bo wydał aż 8 zł. Poprostu porażka. Niektórzy faceci są naprawde obrzydliwi (nie wspomniałam mu jak ja mu kupiłam zegarek drogi ,który sprzedał jak nie mial za co się napić).

w tamtym roku najpierw dostał ode mnie PODKOLANÓWKI MĘSKIE ;-);-);-) w takiej ładnej puszcze i powiedziałam, że to już :-) - reakcję chciałam zobaczyć :-)
W tym tak samo, najpierw dostanie drapaczkę, a jak już się oswoi z myślą że dostał beznadziejny prezent to dopiero dostanie ten właściwy :-):-):-)

Hehe nieźle. Śmieszna ta drapaczka :))
A co do koszulek to jak dobrze znasz gust to pewnie że dobry prezent ;)
No wlasnie ja np jak byłam młodsza to kupywałam tacie np otwieracz do piwa i pakowałam w miliony gazet i od najmniejszego do największego pudełka. I stał pod choinką taaaki wieeelki prezent tata zadowolony ze taki duży, myslal wogole ze to telewizor hehe a jak odpakowywał to nerwicy dostawal bo na koniec malutkie pudełeczko mu zostało i w koncu z telewizora zostal mu otwieracz :P hehe

Ostatnia edycja:
Phantas ja się cały czas zastanawiam nad tym, ze ten facet nie zasługuje na Ciebie!
ale to taka mała moja dygresja.:sorry:
Oby mu sie wszystko podobało co dostanie od Ciebie.

reklama
No wlasnie ja np jak byłam młodsza to kupywałam tacie np otwieracz do piwa i pakowałam w miliony gazet i od najmniejszego do największego pudełka. I stał pod choinką taaaki wieeelki prezent tata zadowolony ze taki duży, myslal wogole ze to telewizor hehe a jak odpakowywał to nerwicy dostawal bo na koniec malutkie pudełeczko mu zostało i w koncu z telewizora zostal mu otwieracz :P hehe

to jest aż brutalne :-p;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry