reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Śliwka a myślałaś może o piesku uczniaczku z fisher prica? Moja mała dostała go jak miała jakieś 9 miesięcy - świetna zabawka - śpiewa, liczy, mówi - moja była zakochana w nim.... no i bardzo długo wytrzymał - w sumie mała się przestała nim bawić a u niego przesłało działać tylko jedno ucho. Zobacz może ci się spodoba

zgadzam się, zabawki z fishera warto kupować, bo zwykle są bardzo trwałe. mamy parę i zarówno ja jak i młody jesteśmy zadowoleni ;-). chyba i w tym roku pójdę w tę stronę i kupię coś edukacyjnego z fishera. oglądałam jakiś czas temu tego pieska uczniaczka, ale Maćko ma już prawie dwa lata i nie wiem czy go on na długo zajmie. myślę też o jakiejś układance albo klockach wielofunkcyjnych, ale ciężko znaleźć coś naprawdę ciekawego i w sensownej cenie.

co do prezentów od facetów to nieźle się uśmiałam czytając Wasze opowieści :laugh2:. święta racja, mężczyźni potrafią wymyślić coś całkiem wyjątkowego na prezent ;-). ja od mojego byłego już nie dostaję, jeszcze na poprzedniego mikołaja dostałam srebrne kolczyki, ale zupełnie nie w moim stylu, więc odziedziczyła babcia. za to ostatnio całkiem bez okazji dostałam od (jeszcze nie mojego) L pięknego wielkiego słonecznika :-). skromnie, ale bardzo miło.

drapaczka do jajek mega świetny pomysł :laugh2:.

reklama
Rzeczywiście to zależy od dziecka - moja się dość długo bawiła ale może rzeczywiście lepiej poszukać czegoś przyszłościowego.... A myślałaś nad duplo? - nie pamiętam kiedy myśmy kupili pierwszy prosty zestaw ale to chyba było jakoś w wieku twojej pociechy.... albo coś z little tikes.... w sumie teraz to tylko zawartość portfela ogranicza.

no no właśnie, chodzi mi po głowie duplo. fakt, że nie jest przesadnie tanie, ale z okazji świąt chyba w jakiś niewielki zestaw zainwestuję. Maciej jest strasznie ruchliwy i niewiele zabawek go interesuje, a jeśli już to raczej na bardzo krótko :-(. jedyne co go zajmuje to właśnie coś, gdzie trzeba pokombinować, coś zbudować, poskładać. chyba duplo może być dobrym pomysłem, ale przejrzę co nowego oferują z fishera.

To prawda że duplo do najtańszych zabawek nie należy ale warto - jeśli lubi ruch i kombinacje to może kolejka do składania albo może klocki - jakiś wyrąbisty komplet klocków drewnianych.

Witam wszystkich,

Olla no to ładnie - mam nadzieję że się dostaniecie....u nas na razie przerwa w chorowaniu - zobaczymy ile wytrzymamy....

Co do prezentów to moja mała w tym roku mnie zdziwiła - pisałyśmy list do mikołaja i zażyczyła sobie pluszowego łabędzia :eek: - nawet nie macie pojęcia ile się naszukałam - okazało się że tylko jedna firma go robi - i na szczęście udało mi się kupić ostatniego (kiepsko się sprzedają i nie wiadomo czy będą dalej je produkować) - nie mam pojęcia skąd jej się wziął ten łąbędź no ale cóż zobowiązałam się to i będzie... dodatkowo będzie sklep z duplo o taki: LEGO DUPLO 5604 Sklep Promocja od Barsop Gwarancja (831487453) - Aukcje internetowe Allegro

Dzien dobry:-)

Olka trzymam kciuki zeby sie udalo dostac do tego lekarza,a swoja droga to mnie ta grypa przeraza,zeby do lekarza nie mozna bylo sie dostac:no:

Ja w sobote jade dla malego po lozko dzieciece,a na gwiazdke pomyslu brak:sorry:

zobaczymy, mam andziejz e zgodzi sie ja przytjac, bo antybiotyk sie dzis konczy. a efektu to po nim nie ma.

ja prezenty na mikolaja mam, w sumie to obie dziewczynki juz dostaly do babci takie same lalki.
Majce kupilam odkurzacz zabawkowy, a Oliwka wymyslila sobie sanki dla lalek, wiec dostanie sanki, do tego kombinezon dla lalki i ubranka. taka mala mamusia zniej:)

a na swieta juz sie rozgaldalam, i poki co malo pomyslow... malej napewno dokupie jakies rzeczy do kuchni

reklama
ja nie wiem co z prezentami w tym roku, trochę się pozmieniało ale chyba ten wątek nie jest odpowiednim by o tym się rozpisywać.

Dobry wieczór
czekam na P - może mnie utuli do snu

Aaaa - moje dziecko ma już trzy tatułaże ;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry