reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć czechow. a dziękuję, u nas coraz lepiej, wygrzebaliśmy się z choróbska, Maciej jutro do żłobka a ja wreszcie do konkretnej pracy nad licencjatem. ale Ty lepiej opowiadaj jak tam Twoja córa? jak jej dajesz na imię? poród był ok?

cześć czechow. a dziękuję, u nas coraz lepiej, wygrzebaliśmy się z choróbska, Maciej jutro do żłobka a ja wreszcie do konkretnej pracy nad licencjatem. ale Ty lepiej opowiadaj jak tam Twoja córa? jak jej dajesz na imię? poród był ok?

Mała będzie Laura - dziadkom się nie podoba ale trudno tak postanowiliśmy:tak:
Poród był traumatyczny - kiedyś może umieszczę opis ale muszę się lekko do niego zdystansować. Krótko mówiąc męczyłam się 36 h i nic się nie działo - tzn. szyjka się nie zgładziła, rozwarcie było 1,5 cm macica się nie opuściła, skurcze miałam co 2-3 minuty - skurcze krzyżowe - dodatkowo okazało się że tak mnie boli blizna po poprzednim cc że groziło mi pęknięcie macicy - zdecydowali się na następne cc - bałam się jak cholera ale było okej - wszystko w porządku

Czechow jak coreczki??

ja wlasnie posprzatalam mieszkanie.

Niunia duzo zdrowka

Córa starsza w przedszkolu - bardzo się cieszyła - ostatni tydzień siedziała w domu i chyba trochę jej się z nami nudziło. Mała właśnie zasnęła i sobie śpi... Noc była lekko ciężka bo miała jakieś problemy z brzuszkiem

A tak w ogóle to zdrówka wszystkim chorowitkom

reklama
dziweczyny na temat choroby jak pozbyć się kataru??????mojej olivi 3 dzień daje popalić a żadne leki nie działają:-(już mi jej tak żal bardzo:-(i moich nieprzespanych nocy też:-(pozdrawiam i miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry