Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na tydzień tak,że święta spędziłybyśmy w Karpaczu,ale przełożą nam na póżniejszy.Dla mnie termin jest nieodpowiedni zwłaszcza,że Jula ma mieć zrobioną jedynie spirometrie więc nie widze sensu w siedzeniu tam w święta tym bardziej,że ja za to płacę tzn. za swój tam pobyt Jula jedzie za darmo.Poczekam do lata..Czechow nie wiem czy masz racje z tymi chętnymi bo wcześniej jak dzwoniłam kazali dzwonić w czerwcu,żeby ustalić termin,a dzisiaj babka powiedziała,że mają właśnie ten termin wolny bo nie mają za wiele chętnych bo wiadomo- święta.
Co do samotnych ojców to macie racje...nie mają gdzie uderzyć po pomoc a szkoda.
Fajnie, że jednak czytaszPowiem jednak Tobie tak. Gdybyś chciała założyć forum dla kobiet by te mogły porozmawiać tylko z babskiego punktu widzenia to jeszcze bym to w miarę kupił. Oczywiście nie rozumiem jaki miałby być dla kobiet dyskomfort z powodu obecności faceta, no ale to moje zdanie. Nie trafia do mnie argument, że mogą sobie kobiety swobodnie pogadać o bolesnych miesiączkach itp. bo równie dobrze mogę się zalogować jako Poszkodowana87 i już jesteśmy psiapsiółkami. Każdy kto się udziela na forum musi mieć świadomość utraty intymności. Wydaje mi się też, że dla dziewczyn ciekawe było poczytać co tam siedzi w głowie facetowi, który ma podobną sytuację do nich.
Piszesz potem o niesieniu pomocy i tu już jest zgrzyt. Dlaczego Twoja organizacja uważ, że kilka procent samotnie wychowujących mężczyzn nie wymaga pomocy. Idąc dalej niech będzie tylko jeden facet samotnie wychowujący w Polsce i ma tylko jedno dziecko i nie do końca sobie radzi. W czym jest to dziecko gorsze od innych, że tworzysz organizację dla kobiet?? Nie przekonasz mnie, że gdyby się zwrócił taki facet to pomoc by otrzymał. Jak ma do Ciebie trafić skoro nie dla niego coś organizujesz. Idąc ulicą po buty dla siebie nie wstąpisz do sklepu z napisem buty męskie. Oczywiście chcąc nieść pomoc robimy tak, że ją ukierunkowujemy, a to na dzieci chore na białaczkę, a to ofiary powodzi, itp. Jednak nie rozgranicza się tego ze względu na płeć bo jest to już dyskryminacja. Tak myślę i życzę powodzenia
Rozumiem że kobiety czasami potrzebują się wyżalić - czy pożalić na wstrętnych okropnych facetów - normalna rzecz, nawet bardzo jeśli poczyta się jak faceci się zachowują po odejściu / rozpadzie związku - tzn. nie interesują się dziećmi, migają się od alimentów itp itd. I rozumiem że kobieta czasami woli "porozmawiać" z drugą kobietą - ale wyłączając facetów z tej rozmowy (strony) uniemożliwia się spojrzenie z innej perspektywy / pokazanie że nie wszyscy faceci to świnie.... pewnie że takie kobiety mogą być urażone / zniesmaczone czy coś obecnością faceta-wroga ale to chyba one powinny mieć możliwość wyboru czy chcą mieć "samca" w swoim gronie?
Drogi "tato"
Po pierwsze zalogujesz się jako kobieta- więc kobiety na forum tak cie traktują. Myślisz, że bezpodstawnie powstały babskie wieczory, "idę z dziewczynami na ploty" it? Czasem kobieta nie potrzebuje meskiego punktu widzenia- logicznego, racjonalnego, nie potrzebuje, zeby ktoś im klarował sytuację. Czasem chce się tylko wygadać, i usłyszeć "rozumiem cię". Co do pomocy Panom- jasne, że potrzebują pomocy, ale pomocy potrzebuje tez Etiopia, dzieci chore na raka...ja zajęłam się jedną grupą, z którą się utożsamiam. Nie znaczy to, że jest w czymś gorszy Pan, że go "dyskryminuję" - po prostu każdy ma miejsce, w którym znajdzie pomoc, ja oferuje ją kobietom, a rzeczony Pan z pewnością znajdzie inne miejsce...nie znaczy to, że mu nie współczuję, że nie ubolewam - jestem po prostu ukierunkowana, to chyba nic złego. Idąc ulicą widząc fryzjera męskiego nie winię go, że nie strzyże kobiet. Nie oskarżam o dyskryminację czy cokolwiek, bo rozumiem, że kobiet strzyc nie umie, tak jak ja nie wiedziałabym ja pomóc Panom, poza wyszukaniem odpowiedniej instytucji. Przykro mi i pozdrawiam.