margolcia wczoraj chyba szybko sie pochwalilam,kubus budzil sie chyba z 5 raz w nocy i drapal nozki i tam wyskoczylo,ale jutro mam lekarza to zobaczymy.a mi plecy wysiadaja od tego schylania do lozeczka,was tez tak ciagnie??/
a do raczkowania ja bede siwa,dzis np ja robilam siusiu

A KUBUS WPADL W BUTY

ale mu skamowalo oj nie moge bo krzyczal z radosci na caly dom
adka widzisz nie raz rodzina jest madrzejsza od ex
agnes kazda z nas moze tak powiwedziec ze co ona zrobila!!!nie ma cie co nad tym zastanawiac bo to i tak do niczego nie prowadzi,a twoj no coz nie zly jest za malo rozrywki czy jak ale to najlepszy dowod zeby od niego odejsc i nie ma co chama zalowac!!
moj ex od kubusia pije bo nie moze zniesc co zrobil i nie moze patrzec jak ja sama chodze z dziecmi,spotkalam go wczorja na spacerze ale o czym z nim gadac jak po trzezwemu nie ma odwagi porozmawiac i wazniejsze jest sie napic niz malej lizaka kupic a o synie nie wspomne,pisalalam wam kiedys o tym jaka byla sytuacja ,wiec ja naprawde nie ma co myslec ze mogloby by byc inaczej,,mamy wszystko a jestem sama z dziecmi !!!i tak nam dobrze
a i rok temu na urodzinki dostalam kwiatka doniczkowego i wiecie co kwiatek pieknie rosnie i rozkwita dalej a mala sie smieje ze to nasz drzewko szczescia

dla nas moze drzewko samotnosci ale i radosci