Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To faktycznie sporo Ci przyznali- tylko pozazdrościć.Czasami aż mnie nerwy ponoszą kiedy widze jaka jest u nas pomoc socjalna-śmiech na sali.Wiecie niechby Ci wszyscy urzędnicy wzieli dla siebie tą kase i próbowali za nią przeżyć....agnes nie zalamuj sie na zapas,jak bedziesz na wychowawczym dasz pity itp I PISZESZ O UMOZENIE TEGO DOCHODU ,BO JUZ GO NIE MA,ja tez walke toczylam z mopsem( w 2008 r.mialam 25 tys.z praca i renta ) a oni swoje,ale przeciez tego nie ma,wazne sa tez umowy zeby bylo zakonczenie, ale sie udalo i kase mam,glowa do gory ,jak co to pisz
a on no cos szkoda gadac normalnie !!!!!!
mloda narazie tez mam ,ide zaraz po reszte tych wszystkich wynalazkow,
na ktora pasuje ci byc w sobote w sopocie? ja mam pociag o 9 albo 10
a ja dostalam dzis decyzje do dodatku mieszkaniowego,uwaga 49 zlprzez pol roku i ostrzezenie ze jak nie bede placic w terminie dodatek wstrzymuja
asuzanna ja u notariusza za mieszkanie placilam 600 zl,to jest kradziez w bialy dzien ale papier wazny,pewnie po to idziesz'
ja tez dochodze do wniosku ze lepiej mieszkac samemu jak sie ma dzieci
mnie sam notariusz kosztował dzisiaj 3 tys. zł a jeszcze ksiegę wieczystą muszę opłacić ... cóż byłam na to przygotowana bo już jakiś czas temu się dowiadywalam co i jak. Ale własnie się stałam włascicielką swojego M-2
i poraz pierwszy pisząc "M" mam na myśli Mieszkanie
a ten dodatek to full wypas, pewnie rządzić teraz co miesiąc będziesz b tyleeee kasy Ci zostanie 
no i u nas też często ostatnio Zyrtec się pojawia ale dobrze i szybko pomaga
W sumie tak sobie myślę, że fajnie, że nas połączyli. To co pisze Młoda jest prawdą, bo pamiętam jak kiedyś dziewczyn w ciąży było mniej niż tych, co już urodziły i czasem niektórym przeszkadzało, że my już tylko o kupkach i jedzeniu rozmawiamy :] A tak to każdy może pisać o wszystkim. Teraz jakby nie patrzeć, to wszystkie (z samotnej ciąży) jesteśmy tu nowe ;-)