Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i poweidz Kropelka,jak wychodza potrawy,duzo roboty,zadowolona jestes???jaki smak??duzo energi pochlania??choc ja gazu nie mam,a kuchenka elekr wiec by bylo bez roznicy czy kuchenka czy parowal,moze moj niejadek by zaczol jesc wiecej???mozi ja mam parowar![]()

dzieki za odpowiedz,pozdrawiammozi jesli chodzi o prad to nie mam pojecia ile parowar go zuzywa, ale nie wydajemi sie by byl jakis zarty na energie. w koncu nic sie w nim tam szybciej nie dzieje jak np. w mikrofali.
ja jestem bardzo zadowolona, ze kupilam parowar. co prawda jak mi minal pierwszy szal to juz go tyle az nie uzywam (zwlaszcza, ze odzyskalam moja mikrofale w ktorej mam miske do parowania i funcje parowara).
a z potrawami jest tak: miesa nie parowalam nigdy, bo nie lubie gotowanego. ale parowalam rybke - i jest pyszna i soczysta.
parowalam tez warzywka - maja zuuupelnie inny smak niz takie zwykle w wody - sa jakby bardziej wyraziste w smaku. no i nie dodaje tam nigdy zadnych przypraw, nawet soli - i jak juz to po uprawoniu na talerzu dodaje troche maselka
uzywam tez parowara do robienia pyz na parze - extra rozwiazanie, bo ma 3 pietra, nie trzeba tego pilnowac. tylko wstawic i przysjc jak zapiszczy.
swietnie sie tez sprawdza do parowania warzyw na saltke jarzynowa - raz, ze warzywa zachowuja swoj smak a dwa wszytskie swietnie sie mieszcza
jedynie czego nie lubie w parowarze to mycia go
a co do niejadka trudno mi powiedziec. moj synek jest "jadek" i pochalnia wszystko![]()