reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
a my w domku,na zewn pada
ciasto zrobione,mloda nie moze sie doczekac,az troszke ostygnie
ciasto zrobione,mloda nie moze sie doczekac,az troszke ostygnie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Czechow to tamama ma abrdzo bardzo silne dziecko, ale kurde jakos jej nie wierze....
Czechow to tamama ma abrdzo bardzo silne dziecko, ale kurde jakos jej nie wierze....
Ech czasami mam wrażenie jakbym rozmawiała z innym gantunkiem. Wszystko się zaczęło od tego że niektóre kupiły już nocniki.... czasami nie wiem czy mam cokolwiek pisać czy dać sobie spokój...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czasami lepiej odpuscic bo ten inny gatunek i tak ma zawsze racjeEch czasami mam wrażenie jakbym rozmawiała z innym gantunkiem. Wszystko się zaczęło od tego że niektóre kupiły już nocniki.... czasami nie wiem czy mam cokolwiek pisać czy dać sobie spokój...
czasami lepiej odpuscic bo ten inny gatunek i tak ma zawsze racje
Z jednej strony wiem o tym ale czasami sama nie wiem - chyba czasami o tym zapominam i staram się coś zmienić.
Moze nie w pelni kontroluje potrzeby ale go tylko uczy i chwali sie ze juz sam robi.
Moja kolezanka uczyla juz 6 miesieczne dziecko sadzać na nocnik i czasami przypadkowo sie zalatwila ,to wszem i wobec opowiadala ze jej mala robi juz do nocnika.Okazalo sie jaka prawda jak bylam i widzialm.
Tak wiec niektore mamy troszke wyolbrzymiaja zdolnosci swoich dzieci.
Podobnie bylo z inną,gdy twierdzila ze jej corka jak miala 4 miesiace to sama siedzi juz.Okazalo sie ze siedzi ,owszem ale oblozona poduszkami dookola............
Moja kolezanka uczyla juz 6 miesieczne dziecko sadzać na nocnik i czasami przypadkowo sie zalatwila ,to wszem i wobec opowiadala ze jej mala robi juz do nocnika.Okazalo sie jaka prawda jak bylam i widzialm.
Podobnie bylo z inną,gdy twierdzila ze jej corka jak miala 4 miesiace to sama siedzi juz.Okazalo sie ze siedzi ,owszem ale oblozona poduszkami dookola............
Moze nie w pelni kontroluje potrzeby ale go tylko uczy i chwali sie ze juz sam robi.
Każda mama uważa że jej dziecko jest super że jest wyjątkowe i dobrze tak powinno być :-) ale trzeba mieć też jakieś granice, przecież to bez sensu.
No właśnie ona twierdzi że robi siku do wc / nocnika intencjonalnie że potrafi wstrzymać siku i zrobić siku / kupę dopiero na wcecie - to mnie lekko trąca
reklama