Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czechow to tamama ma abrdzo bardzo silne dziecko, ale kurde jakos jej nie wierze....
czasami lepiej odpuscic bo ten inny gatunek i tak ma zawsze racjeEch czasami mam wrażenie jakbym rozmawiała z innym gantunkiem. Wszystko się zaczęło od tego że niektóre kupiły już nocniki.... czasami nie wiem czy mam cokolwiek pisać czy dać sobie spokój...
czasami lepiej odpuscic bo ten inny gatunek i tak ma zawsze racje
Moze nie w pelni kontroluje potrzeby ale go tylko uczy i chwali sie ze juz sam robi.
Moja kolezanka uczyla juz 6 miesieczne dziecko sadzać na nocnik i czasami przypadkowo sie zalatwila ,to wszem i wobec opowiadala ze jej mala robi juz do nocnika.Okazalo sie jaka prawda jak bylam i widzialm.
Tak wiec niektore mamy troszke wyolbrzymiaja zdolnosci swoich dzieci.
Podobnie bylo z inną,gdy twierdzila ze jej corka jak miala 4 miesiace to sama siedzi juz.Okazalo sie ze siedzi ,owszem ale oblozona poduszkami dookola............