Alonqa
Mój ideał <3Michaś:)
Dziewczyny, ale jestem wściekła!!!
Właśnie rozmawiałam z moim promotoremi powiedział mi że muszę poszukać innego bo moja praca jest psychologiczna a on jest socjologiem i nie widział mnie cały rok na seminarium więc nie ma o czym ze mną rozmawiać!!!Stary dziad bo juz inaczej nie powiem nie pamieta jak się ze mną w listopadzie umawiał, że skoro pracę prawie mam już napisaną bo powtarzam rok to nie muszę chodzić tylko żebym mu pracę przynisła, no cholera mnie weźmie zaraz chyba wyjdę z siebie!!!
Właśnie rozmawiałam z moim promotoremi powiedział mi że muszę poszukać innego bo moja praca jest psychologiczna a on jest socjologiem i nie widział mnie cały rok na seminarium więc nie ma o czym ze mną rozmawiać!!!Stary dziad bo juz inaczej nie powiem nie pamieta jak się ze mną w listopadzie umawiał, że skoro pracę prawie mam już napisaną bo powtarzam rok to nie muszę chodzić tylko żebym mu pracę przynisła, no cholera mnie weźmie zaraz chyba wyjdę z siebie!!!
jejku ja ma troch wiecej latek,ale to zycie jest kruche:-(
A też miałam potem pod górkę bo mój promotor dostał wylewu bardzo poważnego i kłócili się o posadę po nim i jedna babka oceniła ok a recenzentka zjechała mnie jak "burą s...". No twórcza i odkrywcza to ona nie była ale takich prac jak moja to pewnie z 90%. Wiecie często baby są gorsze niż faceci, jak byłam na rozmowie do pracy tam gdzie teraz pracuję szefową była najpierw baba i ja pojechałam pół Polski na rozmowę a ona do mnie że nie widzi kobiety na tym stanowisku, no to się pytam jej po co zaprosili mnie bo może płci wyrażnie nie napisałam w cv ale ja nie znam żadnego faceta o imieniu Joanna.
musze napisać pozew recznie.. drukarka mi sie zepsuła...