Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
The Devil- cieszę się, że są takowi pracodawcy jak Ty.. ale jak sam widzisz to wyjątki. I mam wrażenie, że tylko ludzie, którzy sami czegoś doświadczają są w stanie właśnie postąpić jak Ty.
A tak swoją drogą Devil czym Ty się zajmujesz w tej swojej firmie??? Jeśli można zapytać oczywiście![]()
DZIEN DOBRY
Devil to ty mozesz tutaj sporo klientek miec![]()
To znaczy szefujesz tylko.. toś się ułożył..Pracuje dla mnie metaloplastykmam pojedyncze egzemplarze, robione ręcznie srebro i AC
![]()
Moim Wielkim marzeniem było uzyskanie opieki nad synem anne.ges. Zniosłem niemal walkę zbrojną licząc się z tym, że statystycznie tylko 4% ojców, otrzymuje ten przywilej. Aktualnych marzeń .... nie wypowiadam, żeby nie zapeszyć. Pochwalę się jak się spełnią.
I powiem Wam, że chociaż z dnia na dzień mniej wesoło wyglądają nasze kolejne tygodnie, to nie tracę optymizmu. Damy radę, przecież we wrześniu już zaczniemy się odbijać z tej bidy. Wytrzymamy, wytrzymamy!!
To znaczy szefujesz tylko.. toś się ułożył..))
Ja co raz częściej myślę o przejściu "na swoje" ale, żeby to miało sens i nie skazywało mnie na łaskę/nie łaskę muszę zrobić certyfikat przynajmniej jeden a koszt jednego to 20 tysięcy złotych. Ciężko odłożyć taką kasę...
A co do Wielkich marzeń to po prostu inaczej je nazywamy.
A co do już tego spełnionego czyli opieki nad synem to ile trwała ta batalia?
Przepraszam, że tak wypytuję, ale świadom jesteś pewnie tego, że jesteś wyjątkowym przypadkiem po pierwsze z tym, że t Ty jako mężczyzna w ogóle chciałeś bardzo walczyć o syna i podjąć się opieki a dwa, że tę opiekę dostałeś od sądu. Ja sama przyznaję, że sądy są niesprawiedliwe w niektórych przypadkach. Taki stereotyp ... (nie lubię stereotypów).