Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lagajka- nie wiem o czym pisze Devil ale ja pisałam o stażach, które przysługują po skończeniu szkoły (średniej czy licencjata czy mgr). Jeśli chodzi o to o czym pisałam ja to normalnie chodzi się do pracy na 8 h. Staż może być przyznany na czas do roku. Kasa niewielka bo jakieś 500 zł, ale na prawdę idzie się wiele nauczyć. Nie bierz tak na pewniaka tego co piszę bo pisze to co pamiętam z własnego przykładu. Ja taki staż robiłam po maturze (a było to wieeeeeki temu) i właśnie tak dostałam się do kadr. A że jak się okazało później była to dla mnie wielka porażka i "wyruszyłam na poszukiwanie czegoś innego" to już inna historia.
anne.ges - pokieruj ja bo sie znasz na tym, a moze jakies kontakty masz gdzieś tam bo szkoda tej malutkiej ...
anne teraz za staz jest 760 zl na reke, wie juz az tak zle nie ma...
i nie koniecznie sa trzymiesiecznie, sama w zeszlym roku mialam od razu 6 miesieczny.
teraz jest ten problem w up ze kasy na te staze malutko, u nas np przyznaja je w tym roku bardzo bardzo zadko.
anne teraz za staz jest 760 zl na reke, wie juz az tak zle nie ma...
i nie koniecznie sa trzymiesiecznie, sama w zeszlym roku mialam od razu 6 miesieczny.
teraz jest ten problem w up ze kasy na te staze malutko, u nas np przyznaja je w tym roku bardzo bardzo zadko.
anne powiem ci ze dobrze ze do nas trafilas
twoje rady pomoga napewno nie jednej z nas, ktora bedzie zaczynala poszukiwanai pracy![]()