jaimis
Fanka BB :)
ollka22 i jak tam idzie sprzedaż zabawek? U małego nie mogę sie pozbyć kataru a ty wyleczyłaś Oliwkę?
Dostałam wezwanie - co za bezsens- do urzędu miasta aby odebrać powiadomienie z sądu pracy, oczywiście w godzinach pracy mojej tylko, ja umrę ze stresu już jeść nie mogę i spać :-(
Dostałam wezwanie - co za bezsens- do urzędu miasta aby odebrać powiadomienie z sądu pracy, oczywiście w godzinach pracy mojej tylko, ja umrę ze stresu już jeść nie mogę i spać :-(
Ale takie życie nie zawsze jest tak jak sobie wymarzyliśmy.... Ja to nie mam szczęścia ani w miłości ani w kasie
A wczoraj aby odebrać pismo sądowe musiałam się oczywiście zwolnić z pracy bo urzędy pracują w takich godzinach że ni jak przed i po pracy odebrać, a jak już się urwałam to do lumpka wskoczyłam na sekundkę i małemu spodenki za 2 zł kupiłam :-) Śliczne jeansy już na 86 trochę za duże ale tak mu nogi rosną i dobrze niech mu rosną ale raczej nie będzie bardzo wysoki bo my nie jesteśmy. To miłego dnia ja wracam do pracy bo ostatnio muszę pracować w pracy