Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pewnie się zdenerwuje, ale z tego co wyczytałam może mi skoczyć, bo z racji tego, że małżeństwem nie jesteśmy nie mam obowiązku dawać jego nazwiska 

w szpitalu jakby cos chcieli od ojca, to tylko jego imieJa tam w szpitalu nic nie podam w urzędzie podam tylko jego imię niech kula beret nie dam dziecku jego nazwiskaPewnie się zdenerwuje, ale z tego co wyczytałam może mi skoczyć, bo z racji tego, że małżeństwem nie jesteśmy nie mam obowiązku dawać jego nazwiska
jaimis dam znać jak dojdę do siebie mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu będę miała córcię przy sobie![]()
Ja tam w szpitalu nic nie podam w urzędzie podam tylko jego imię niech kula beret nie dam dziecku jego nazwiskaPewnie się zdenerwuje, ale z tego co wyczytałam może mi skoczyć, bo z racji tego, że małżeństwem nie jesteśmy nie mam obowiązku dawać jego nazwiska
jaimis dam znać jak dojdę do siebie mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu będę miała córcię przy sobie![]()
No coś mała nie chce wyjść ;-) Dzisiaj wizyta to się okaże co dalej ehhh chciałabym ją już mieć na świecie... A o tych dołach słyszałam i się na nie nastawiam hihi jak coś to wejdę na forum i będę marudzić
.
Ja się nie łudzę, bo z ojcem dziecka nie chcę być nawet jakby mi za to miliony dawali. Szkoda czasu na okłamywanie się i męczenie z jakimś palantem, lepiej poświecić ten czas dziecku i rozglądaniem się za Księciuniem 

a ja pomeczylam sie jeszcze ze 2 godzinki zanim ewcia zdecydowala sie wyjrzec na swiat.
;-) A księciuniów nie ma trzeba wybrać między ropuchą paskudną i mniej paskudną 

I oby kolejny wybór był strzałem w dziesiątkę.
a jak się nie przypląta też jakoś będzie..... mi to bardziej fizycznej strony brakuje ;-)