reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Śliwko to moze oznaczac wlasnie to ze to serduzko nie dziala prawidlowo i z tego sie bierze obrzek na faldzie karku :-( na echu serca pani doktor powiedziala ze teraz jest juz za pozny tydzien ciazy zeby to znowu zmierzyc wynik bylby niewiarygodny...ehhh

sliwka ospe tez mamy za soba, no i pierwsza szkarlatyne i oby to sie juz do nas nie przyplatalo...
uwazaj na macka bo fkatycznieszkoda zmienaic termin zabiegu.
szybciej ebdziecie miec za soba.

ja sprzatam, solidnie odswiezylam duzy pokoj, tyle ze u mnie mala w domu... albo maluje albo jezdzi na rolakach:-D

ja tez sie wczoraj wyspacerowalam :-) wspanialomyslny tatus zaprosl mnie na spacer :szok::szok::szok: no ale oczywiscie nie bezinteresownie :-) i tylko "tesknie kocham wroc" ale sie nie dalam :-) i sie nie dam przynajmniej do poki nie zobacze daleko idacych zmian w jego zachowaniu:tak:

dzisiaj tez slonko pieknie swieci mam na dzieje ze u Was tez :-) wiec trzeba korzystac :tak:

dzien dobry:-D
u nas noc bezgoraczkowa...
dziewcyzny ale fajnie macie z tymi spacerkami, my nadrobimy jak mala wyzdrowieje

raczkowa silna z ciebie kobietka, fakt niech facet pokaze ze sie zmienia a nie tylko bajki opowiada....

reklama
kiedyś usłyszałam, że największym błędem kobiet jest wiara w to, że on się zmieni. i myślę, że to jest prawda.

ja wyznaje zasadę kto się urodził ...ujem kanarkiem nie zdechnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry