reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika ja wogóle uważam że rodzina się lepiej dzieckiem zaopiekuje niż obca osoba, ja wiem że są wyjątki w obie strony. No ja mam taki plus że mama jest na emeryturze to z wnusiem dyga i jej mówię że mnie oddała 70 letniej porababci do opieki tak że niech nie narzeka przy niej ona młódka :-D:-D:-D:-D i dobrze że dbasz os woje dobro, a itwoja nie doszła teściowa to jednak bliska rodzina twojego syna to jego babcia, jeśli będzie troskliwa i kochająca to czemu odbierać synowi jej towarzystwo, mojego syna 2 babcia udaje że nie wie że wnusio się urodził :-D:-D:-D
ollka22 a może lepiej nie zwlekać skoro i tak skończy się zabiegiem tak się męczysz trujesz lekami? moja koleżanka chodzi z przepukliną i nie ma czasu biedna iść na operację, a lekarz jej mówi żeby za póżno jej nie przywieżli bo już na nic nie będzie miała czasu, ach mówię wszystko takie mało istotne się wydaje jak zaczynają się problemy ze zdrowiem... choć ja też się boję szpitali:-D:-D:-D

reklama
martttika przegapilam twojego posta
mi tez sie wydaje ze najlpiej zostawic dzieckoz kims kogo sie zna, a jak tatus proponuje pomoc to trzeba korzystac:tak::tak:

jaimis ja po pierwsze to panikara jestem, jezeli chodiz o normalny pobyt w szpitalu a po drugie i najgorsze... chyba bym mloda musiala ze soba wziac:wściekła/y:
do tego odkaldam troche kaski bo hmm waidomo po operacji sa potrzebne 2 pasy, leki, zastrzyki a to wszystko troche kosztuje, no i opieka dla malej bo pierwsze dni beda kiepskie a ona musi chodzic do przedszkola...

ollka22 i biedna córcia będzie też się stresować że mama w szpitalu ale jak mus to mus pamiętaj że musisz być silna bo będzie trzeba jeszcze wnuki chować :-D:-D:-D

jaimis ty mnie tu wnukami nie strasz:szok::szok:

wiesz strach mozna pokonac ale trudniejnz ta opieka dla mlodej, a przeraza mnie to ze moja mama bedzie np 2 miesiace w pl... to plus operacja to istny horror...
teraz byla ponad 3 miesiace i bylo bardzo bardzo ciezko

ollka22 a bo to zleci i wnuki będą;-) to poroś aby po operacji dali Ci do domu butlę "głupiego jasia" to lepiej zniesiesz mamy wizytę ;-) Oj moja mama też ostatnio jakiegoś focha miała na mnie. Miłość rodzicielska rośnie wraz z odległością:-D:-D:-D

jaimis ciekawe jaie my bedziemy...
ja sobie obeicuje ze nigdy sie czepaic nie bede... wkoncu mlodosc ma swoje prawa... ale jak to bedzie w praktyce....

obstawiam ze butla glupiego jasia nie wystarczy....:-D

ollka22 to weż dwi - jedną dla babci :-D:-D:-D a jakie my będziemy najpierw zobaczymy co te nasze pociechy poodwalają:szok: no mam nadzieję że tak wychowam mojego że żadnej kobiety tak nie potraktuje jak jego ojciec:tak:

aaaaaaa cześć kobitki :-D:-D

Ja standardowo o wątku zapomniałam i od godziny nadrabiam i już się pogubiłam :-D:-D
Zaglądałabym częściej, ale jestem tak zakochana w mojej małej Księżniczce, że nie mogę wzroku od niej oderwać :-)
Tatuś roku widział małą dwa razy uuuuuuu szaleństwo:-D:-D, a ja mam radochę, bo się nią dzielić nie muszę, jest tylko moja :-D:-D.

aaaaaaa cześć kobitki :-D:-D

Ja standardowo o wątku zapomniałam i od godziny nadrabiam i już się pogubiłam :-D:-D
Zaglądałabym częściej, ale jestem tak zakochana w mojej małej Księżniczce, że nie mogę wzroku od niej oderwać :-)
Tatuś roku widział małą dwa razy uuuuuuu szaleństwo:-D:-D, a ja mam radochę, bo się nią dzielić nie muszę, jest tylko moja :-D:-D.

Inamorate hej, powinas napisac hej kobitki i devil,bo odwiedziel masz i jeden z tatusiow, ktorych na forum byla bylo z 4 czy 5:-D
moja jest ma w tym tygodniu anty do odrabiania lekcji,dzis ponad godzine jej mowilam,aby sie zwieła:angry:
a tak wieczny brak czasu w tym tygodniu,
teraz jem z talerzem na kolanach i laptopem na lawie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry