Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Na razie technicznie to jest raczej niewykonalne, choć gdyby nie Filipek to na pewno mnie tu już by nie było, bo tylko czekałam na skończenie studiów. Wyszło jak wyszło, choć nie żałuję, bo nie dość, że pokazał mi co to znaczy prawdziwa miłość to jakoś czuję się teraz pewniejsza siebie i mam większy upór, żeby dążyć do celu :-)
mocno wieje i z rana leżał śnieg...
Jet tak bezczelny, że jak mu ostatnio powiedziałam, że ja nie mam za co żyć, a on wszystkie pieniądze ładuje w samochód to usłyszałam: to się ogarnij!!!
Dlatego chcę ochrzcić synka i mu ostatecznie podziękować. Jego poziom rozwoju jest bardzo zbliżony do zaawansowania Filipka, a jemu raczej potrzebny jest ojciec, a nie rówieśnik...
. za to do chrzestnych podchodzą bardziej wymagająco.
. kuzynka wstępnie zgodziła się odbierać Maćka, kiedy pójdę do pracy. mam nadzieję, że to się uda i się nie rozmyśli.

nie wspominam mile tego wszystkiego.... ale mały był śliczny ;-) a żadnych nauk przed chrztem nie było ufff