o matusiu ale postów ale przeczytałam wszystkie ;-) a my się wybyczyliśmy ale nie opaliliśmy a dziś w pracy siedzę we wszystkim bo mi zimno :-(
Raczkowa nie przypisuj sobie całych zasług o przyciąganiu palantów część palantów przyciągałam ja ;-) Musisz zmienić sposób mówienia i myślenie "KIEDYŚ przyciągałam samych palantów"!!! ;-)
1100 ??? chyba 1500 to najniższa krajowa? A zwrócą zwrócą częściowo za wyprawkę :-) A alimentów nie odpuszczaj to nie twoje pieniądze tylko swojego dziecka!!!! A o podwyższenie alimentów co półroku możesz występować ;-)
a ja nie skumałam laska/łaska J;-) ;-)
I pocieszę oczekujące mamuśki za rok, półtora nie będziecie mogły spacerować i przyglądać się szczęśliwym rodziną tylko…… będziesz biegać oczy dookoła głowy i nerwowe skoki i zastanawianie co dzidziol może wykombinować gdzie pójść wdrapać się zjeść CUDOWNIE ;-)
martttika a wracając do wizyty tatuśka gratulacje za to że dojrzałaś w nim tego którym się okazał w stosunku do własnego dziecka - egoistą (ja bym tym słowem zastąpiła gówniarza) a o prawku naprawdę przydatne ja to już jestem straszny leniwiec pięciopalczasty jeżdżę tylko do sklepów gdzie jest parking blisko ;-) Pamiętaj najgorszy to stres, ja jak źle wjechałam raz to wyjechałam drugi raz lekko przekręciłam kierownicę i postanowiłam nie sprawdzać w lusterkach bo jak w stresie zacznę korygować to wszystko rozjadę i się udało ;-)
Aga1108 jesteś farmaceutką???? dobrze wiedzieć ;-) a co myślisz o podawaniu sinupretu małym dzieciom???? A z innej beczki masz jakieś osobiste podejście do antykoncepcji? nie sprzedawałabyś? ja mam pco i dianę35 zalecają nawet w łagodniejszych formach podaje się aby potem babeczka mogła zajść w ciążę
ollka22 gratulacje z okazji pożegnania pierwszego mleczaka J
Cynthiaa witanko J u nas też się nie widuje ostatni raz widział syna jak miał 10 miesięcy oczywiście kontakty zerwał dla naszego dobra buahahahaha
U nas sam odszedł eks a też się zmienił i zrobił się okropny!!!! I też nie wiem dlaczego go tak bezwarunkowo kochałam, chyba 3 letni stan niepoczytalności miałam ;-)
emilka87 jak ciebie tak ciągnie to idź sprawdź jak w tej szkole rodzenia jak ci się nie spodoba nie musisz chodzić, ale i tak najważniejsze to przy porodzie trafić na dobrą położną w pogodnym nastroju tego dnia a dzieckiem sama będziesz wiedziała jak się opiekować w razie wątpliwości pisz tutaj inne mamy to skarbnica porad a sama zweryfikujesz które u Ciebie się sprawdzą J