Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mozi, to pech z tym dentystą
ja od paru lat nie robię przetworów bo to była działka mojego exa, uwielbiał to robić i robił bardzo dobrze, trzeba mu przyznać, robił pyszne buraczki z paprykom
ja dawniej robiłam ogórki w musztardzie i sałatkę z ogórków a teraz się lenię
a ja dziisiaj ciag dalszy prania.. mozna powiedziec ze 1/3 moze juz jest poprana i poprasowana.. padam...
Mozi u mnie w rodzinie tylko dziadki robili ale to tez juz troche temu, teraz nikomu sie nie chce...
Moja mała sie tak rozbrykała ze mam wrazenie jeakby zaraz miala wyskoczyc..
Raczkowa ciesze sie aczkolwiek czasami wolalabym miec juz to ameno ale przynajmniej moc sie swobodnie schylic jak cos upadnie i bez wiekszych trudnosci ogolic sie bez lusterka
dziewczyny bez przesady heh nie straszcie mnie... brzusio napewno jeszcze zostanie przez jakis czas ale napewno nie bedzie tak ograniczał w podstawowych czynnosciach jak teraz.... mimo wszystko ja juz chce moje Ameno :-) nie zastraszycie mnie