Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale brzusio przeszkadza ciagnie do dołu i czasami wole juz nie podnosic jak spadnie

i zdecydowałaś się wkońcu na karocę???
mowie ze sie umowilam z inna babka ze mi napisez ten pozew a ona ze nie moga mi napisac bo nie ejstem niepelnosprawna
poszlam do innego pokoju zeby zaniesc to zaswiadczenie od lekarza do becikowego a baba mi tam mowi ze jeszcze nie przyjmuja wnioskow bo czynne dopiero od 10 

ja jej mowie ze ja nie mam czasu czekac bo mam 4 tygodniowe dziecko w domu to sie zlitiwala i mowi pokaz pani ten wniosek okazalo sie ze do wniosku to ja potrzebuje jeszcze ksero dowodu osobistego i jeszcze inny wniosek wypelniony 

no taka jestem zla ze grrrr pozostaje mi tylko wywalic kase na normalnego prawnika z kancelarii a znowu kombinowac zeby ktos mi zostal z malym a ja bede nogami przebierac i co chwile zerkac na zegarek 

zaczynam sie zastanawiac czy nie olac tych alimentow i nie dogadac sie z exem jak to tyle zachodu a jeszcze do alimentow potrzebuje odpis zupelny aktu urodzenia i musze po niego jechac do bytomia a zostalam bez auta
cikawe jak ja mam to wszystko zrobic
jescze jakby maly byl spokojny to bym go brala ze soba a tak...... i pomyslec ze kolejne klopoty przez tego knura
aaa no i dowiedzialam sie ze teraz nie mam co liczyc na odebranie praw plemnikowi bo uznal dziecko w usc 

kurde ze tez nie wiedzialam wczesniej heh 

normalnie mam cisnienie 500 na 800

a wybieram się do elbląga i będą sobie jeżdzić do stegny jak pogoda dopisze mój skarb jeszcze morza nie widział