Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sorrki nie dopisałam a na dworze było dokładnie 13st

..po poradę rzecz jasna

witam dziewczyny...
ja doslownie mam dosc.... pani w up mnie wykonczy... ona sie zdziwila ze ja nie przyjelam pracy od 6 do 22.... na zmiany... no cholera jeszcze chciala zebym jej oswiadczenie napisala ze rezygnje ze stazu... ktorego nie dostalam, wiec juz dosc ostrzej musialam jej powiedziec ze nic jej nie napisze i nic jej nie podpisze bo ja sama z niczego nie rezygnuje.
wiecie czym mnie ubawila... ze ona u nas nie widziala sklepow czynnych w innych godiznach.... no cholera wariatka....
kasiula witameh u nas na slasku to chyba faktycznie jakas epidemia... tragedia co sie dzieje z tymi facetami
hee a sama pracuje w urzędzie
nie daj się kobitko! 

a nam chodziło o doprezyzowanie jak dokładnie mamy napisać w pozwie o co wnosimy w sprawie ( firma nie wypłaciła nam ekwiwanetów, zabrała premię bez uzasadnienia i wystawiła RUMA na dużo wyższą kowotę niż przelwe na konto czyli poprostu nas okradła

, co potwierdziło 2 ksiegowych
).....stracone 30 minut czczej gadaniny z której nic nie wynikło, pan mecenas nie ma pojecia o kodeksie pracy
nie mówiąc juz o prawie farmaceutycznym pod które my również podlegamy
I o dziwo zainteresowałam swoją osobą... Średnio mi się usmiecha powrót do gastronomii :-( Wszyscy w rodzinie radzą mi iść spróbować z tego względu, że zmiany po 12 godzin i 15 dni w miesiącu pracy, co bardzo ułatwia opiekę nad małym. Także jutro na 11 idę na parę godzin, chociaż jakoś zbytnio nie spinam się tym. Jednak za coś żyć trzeba...