Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, ale niedlugo mi sie kończy....krewetka, a ty masz wychowaczy teraz![]()
krewetka no dlatego ja osiadłam u mamy bo wynajem mieszkania i albo mamę zabrać albo opiekunka no to majątek, kiedyś jak sama to mogłam pracować na delegacji a teraz, finansowo by się nie opłacało. Ale tu jest tak ciężko z pracą tragedia zero ofert pracy, ciągle coś tylko zamykają...

ja mieszkam w okolicy Nowego Sacza- Krynicykrewetka , a w której części Beskidów mieszkaszw Suchej Bes. Fideltronik tworzy nową fabrykę i dają 1,5 tys miejsc pracy
![]()
no niestety wynajem= cala pensja, ale mimo wszystko skłaniam sie ku wyjazdowi, także z innych powodów:-(krewetka a masz swoje mieszkanie czy wynajęte? Bo jak na wynajmie to może warto nie rezygnować z pracy choć i tak wszystko rozbija się ile zarobisz czy się wyrobisz z pensji. A powalone teraz z pracą, a politycy o jakieś pierdoły się kłócą, jak będzie dobrze z pracą to będziemy takimi rzeczami się zajmować jak związki partnerskie a teraz niech zajmą się miejscami pracy![]()
miałam byle jaką pracę nic nie mogłam znaleźć lepszego i jak kiedyś pojechałam służbowo do wawy i te korki te tłumy już bym nie chciała. Kiedyś półtorej godziny dojeżdżałam do pracy, a teraz w kwadrans dojeżdżam do pracy w innej miejscowości