anowi82 nie każdy ma talent twórczy
ale trzeba żyć i aby do przodu ;-) a u Ciebie jak uczuciowo? u mnie posucha a byle co brać nie chcę już miałam dziękuję 

A mały no zobaczy jak dalej z tym przedszkolem ciężki przypadek mi się trafił
maartuska jak to ich nie obchodzi czy dziecko dostaje czy nie pieniądze??????????? to jest przywłaszczenie!!! Ja bym na twoim miejscu od razu poszła o ograniczenie praw rodzicielskich i opisała że pieniądze pobierane na dziecko do niego nie trafiają!!! I to dziś od razu!!!! I w pozwie zaznacz że sprawa może się odbyć pod nieobecność ojca!!!
ale trzeba żyć i aby do przodu ;-) a u Ciebie jak uczuciowo? u mnie posucha a byle co brać nie chcę już miałam dziękuję 

A mały no zobaczy jak dalej z tym przedszkolem ciężki przypadek mi się trafiłmaartuska jak to ich nie obchodzi czy dziecko dostaje czy nie pieniądze??????????? to jest przywłaszczenie!!! Ja bym na twoim miejscu od razu poszła o ograniczenie praw rodzicielskich i opisała że pieniądze pobierane na dziecko do niego nie trafiają!!! I to dziś od razu!!!! I w pozwie zaznacz że sprawa może się odbyć pod nieobecność ojca!!!