reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Basia,ja jestem w szoku,że mój Tata tak zrobił,hehehe. ;-)
Ale fakt... Dobrze mamy z nimi... Nie mam prawa narzekać. ;-) I cieszę się ogromnie,że mam takich Rodziców,a nie innych. :-)

witam:)
ja dzis bylamz oliwka po sandalki i wyszlam bez...
mala zrobial atki cyrk w sklepeie ze normlanie szok.
dobrze ze jedne ma,inaczje chodzila by w adidasach.

zaraz kalde ja spac i sobie troche odpoczne:)

Oluś,Zuzia też jakoś nie przepada za długim przebywaniem w sklepie. :baffled: :-p Ale,jak tylko przechodzimy koło Naszego CCC,to chce tam wchodzić,choćby na chwilkę i choćby przymierzyć jedną parę butów. :baffled: :-p :laugh2:

Całe szczęście,że mamy już sandałki. :-) Jedne na podwórko,a drugie na "wyjścia". :-D

No nic,Zuzia śpi - idę się poopalać,bo mój tył nie pasuje do przodu. ;-)

witam:)
ja dzis bylamz oliwka po sandalki i wyszlam bez...
mala zrobial atki cyrk w sklepeie ze normlanie szok.
dobrze ze jedne ma,inaczje chodzila by w adidasach.

zaraz kalde ja spac i sobie troche odpoczne:)

Skąd ja to znam:confused::baffled:

Ja ostatnio robię tak - kupuję sama - pytam tylko czy w razie czego będę mogła zamienić lub oddać i tyle - mała nie lubi kupować butów a takie rozwiązanie się sprawdza i na razie nie mam zamiaru z niego rezygnować.

Może spróbuj tak

agutka ale my bylysmy w tym sklepiej jakies 5 minut i oliwia uznala zenic nie przymierzy.
my tez mamy sandalki ale chcialm jej kupic takie do spodniczki, zreszt na zmiane by sie jej przydaly jedne.
moj tata uznala ze juz z naminie idzie do sklepu:)

moze popoludniu uda mi sie kupiuc cos:)

narazie ide polozyc oliwie

a my wczortaj kupilismy dwie pary sandalkow w ccc-niebieskie i rozowe,mala w miare choc latala polkami,ale grzecznie
chcialam jej buzie pomalowac bo byl taki festyn kolo carfura,ale w kolejce odczekane,ale mala bala sie jak ja pedzelkiem malowala wiec nici z kotka wyszlo:-(
spowrotem kolo bloku na barana mi usnela i spala w w domu ponad 1.30 nie pamietam kiedy wczesniej spala i siedziala do 22.40

a mi dala kolezanka i ciotka pomysl na wycieczke z mala do PARKU MINIATUR u nas jest kolo Wadowic,ale drugi wyczailam kolo Jeleniej Gory to Agutka ma blisko
Kolo nas wstep 19 zl ale karuzele i inen bajery w srodku za darmo bede musiala sie kiedys wybrac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry