Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Czechow.Cholewka chciałam wrócic kilka stron do tyłu,żeby nadrobic zaległości w aferach...a tu nie moge ich uruchomic.Mam prośbe bo mi coś net szwankuje co tu się znowu stało co to za afera jeśli moge wiedziec...
No to faktycznie ostatnimi czasy same afery na tym bb.
Właśnie dzwonił mój tata - z małą są już w Elblągu, czyli zostało im kilka kilometrów do Stegny. Mała wypytuje o mamę i tatę (dziwne nigdy tego nie robiła) ale jest grzeczna - normalnie nie poznaje dziecka ;-)

czaję co może spsocić ale czasami on jest szybszy---dziś poszła popielnica 
hehe ja już zagniotłam kopytka z wczorajszych pyrek---jakieś mięsiwo też ostalo jeszcze tylko surówka----ale jak maly spi to mi się nie chce nic robić
może znow ktoś się podszywa--- ale jak widać nawet sprawdzanie nie pomago skoro dizewczyny dawaly się zwodzić ok. roku
wszystko takie wiarygodne--- a powiedz jak u Ciebie z m? jestem ciekawa bo kurcze mi jakoś trudno uwierzyć ze u mne wraca wszystko na dobrą scieżkę---choć słysze wiele słów, które wydają mi się naprawdę przemyślane, czułe i troskliwe---boję się uwierzyć--- boję się ze znowu bańka pryśnie--ciekawa jestem kiedy mi to minie--- dosyć długo byłam wystawiana na bolesne próby:-(