reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam dziewczyny,ostatnio tak Karola chwalilam ze tak ladnie spi w dzien,a tu ostatnio nastaly zmiany,nie dosc ze nie moge go zagnac do spania,a gdy juz zasnie to spi najwyzej godzinke:szok:,musze chyba przestac go chwalic:-);-).
A co do tej afery to zostawie to bez komentarza tej dziewczyny co oszukiwala i tych dziewczyn bo nie warto.
Mam tylko nadzieje ze u nas nic takiego sie nie wydarzy:tak::tak:

reklama
hana moze twoj maz naprawde zrozumial ajk wiele moze stracic i dlatego naprawde sie stara...
ta wasza chwilowa wyprowadzka dala mud o myslenia...

a twoj synus to niezly urwis musi byc:))

a ja wlasnie ogarnelam mieszkanko, tak na szybko.
a mala ciagle spi...

Mi Karol teraz tez zasnol,wzielam go tez na podwurko zeby sie wyszalal(jego ulubione zajecie to bieganie za malymi kotkami:-):-D).A gdy jest chory to u mnie jest odwrotnie nawet w nocy mi nie spi,wystarczy jak ma tylko lekki katar i po spaniu.

u mnie rosół i spagetti :happy:

Hana mam nadzieję że jego słowa to prawda

a mój humorek nawet nawet ,cieszę się że moje dzieci nie chorują na coś poważnego, szpitale potrafią dobić a szczególnie dzicięce szpitale ,

Czechów i co Ty będziesz robiła bez dziecka w domu ?

Hana31 cieszę, że u Ciebie się układa. Ufam, że Twojemu mężowi już tak zostanie. Tak jak Ollka napisała może zrozumiał, miał czas, był sam... Na pewno będzie już tylko dobrze.

Majus gdybyś tu była wcześniej (na forum) to byś zobaczyła jaką ja walkę toczyłam ze spaniem moich szkodników. Nie chcieli spac, krzyczeli, skakali, bujali łóżeczkami, ale dało radę i teraz jest super. Ten kryzys był tak chyba jakoś chyba w lutym a do tamtego czasu z ich spaniem nie miałam żadnych problemów. Na pewno Karolkowi to minie :-p;-)

Hana31 bliźniaki cały czas coś kombinują, gdzie by zaglądnąć, co by wziąć czego nie można i tak w kółko, jeden nakręca drugiego. Gorąco polecam bliźniaki :laugh2::laugh2::laugh2:
Niestety jeszcze nie mówią. Podobno to u bliźniaków normalne, że zaczynają mówić później, ale jesteśmy pod opieką logopedy :tak:

No to chyba wszystko :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry