reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czechow zdrade ciezkow yabczyc i wedlug mnie trudno miec pewnosc ze sie nie powtorzy...

ale czasem warto zaufac

To prawda ale wierzę że się nie powtórzy - oczywiście do końca nie ma się pewności ale powiem to tak: m. jest dyrektorem w banku i niestety istnieją takie "niewiasty" które latają za dyrektorami i idą z nimi do łóżka za kasę, za awans i takie tam. Tajemnicą poliszynela są takie akcje że z jednej strony taki gościu ma rodzinkę w domu a z drugiej "dupczy" podwładną. Kilka lat temu był skandal (+filmik na youtubie) z imprezy bankowej - gdzie dziewczyna robiła dobrze dyrektorowi pod stołem. Mam wielu znajomych w banku i kilkakrotnie mi mówili że jakaś się przystawiała do mojego i gdyby tylko skinął to by ją miał (nota bene jedną poznałam - zdzira na 200%) ale zawsze mi o tym mówił a im odmawiał.

Czasami rzeczywiście warto zapomnieć i zaufać - to strasznie trudne ale warto...czasami warto

reklama
czechow ale jakas gwarancje masz bo to sie nei powtorzylo.
a jak ma matkie satnowisko to fakt jest na atkie panienki anrazony na codzien...

aswoaj droga takie laski dla mnie sa nikim, przeciez one maja zero szacunku dla siebie samych...

no cóż - jest narażony ale ufam mu i to musi wystarczać i wystarcza.

Dla mnie też takie dziewuchy są nikim - nie r5zumiem ich i tego postępowania. Dla nich najważniejsze jest by dostać awans, samochód służbowy i więcej kasy. One w ogóle nie zastanawiają się nad tym wszystkim. Są to rzeczywiście duże pieniądze ale kurde szmatę z siebie robić by tylko mieć kasę.. żałosne ale niestety trzeba wziąć pod uwagę to że i takie indywidua istnieją w naszym społeczeństwie. Nie wiem czy kiedykolwiek przeżyją w swoim życiu jakieś "olśnienie" moment zrozumienia co zrobiły i jak osiągnęły swój "status" - może to i lepiej.... tak musiałyby przyznać że były prostytutkami. Ostanio jedna z takich laleczek zaszła w ciąże i co i nic każdy wie z kim i jak i po co = czy jej to przeszkadza albo jemu - nie...absolutnie nie...każdy udaje że nie widzi, nie rozumie, nie pojmuje....

Smutne to

a pociecha ok, wlasnie ma isc spac...
zobaczymy co ztego bedzie..
a weekend ok, sobota z kolezanka, ktora tez sama wychowuje coreczke.
a wczoraj moj brat i jego przyszla zona byli nha obiedzie.
te ich odwiedzinki to czaasem sa meczace.
ale wazne ze oliwia zadowolona.

Dzieńdoberek.Ja dopiero znalazłamn chwilke.Cholewka ostatnio jestem bardzo zalatana nie mam na nic w dzień czasu.U mnie dzisiaj leje jak z cebra,a szkoda...mam tyle spraw do załatwienia a ty trzeba z Julką biegac po deszczu

tak dziewczyny zgadzam się, jeśli raz oszukał nie mogę mieć pewnosci ze juz tak nie zrobi, moze bylabym sklonna wybaczyc, ale znajduje coraz więcej takich NIESPODZIANEK na tym jego laptopie, na jakich on jest portalach zarejestrowany... masakra:crazy::angry:

reklama
Witaj Natka.Wiesz w takich sytuacjach jak twoja ciężko jest wybaczyc/wiem cos o tym/ale on musiałby długo pracowac na twoje zaufanie.Wszystko wymaga czasu.Nigdy nikt nie ma pewności czy taka sytuacja się nie powtórzy a ziarenko nieufności zawsze będzie kielkowac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry