reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Niestety trafilam na takiego faceta ktory nie mysli glowa..........Nawet sie tym nie przejmuje bo to nie ma sensu,nic do tego czlowieka juz nie czuje,teraz dla mnie na pierwszym miejscu jest Karol i jego dobro i szczescie.I wychowam go jak umiem najlepiej.

reklama
majus no niestety tak bywa... przypuszczam, że troszkę Cię to zabolało, że Twój eks tak szybko zakłada sobie nową rodzinkę a Wy z Karolkiem zostaliście sami... ale nie martw się i nie przejmuj takim człowiekiem. Myślę, że Karolek potrafi zrobić tak, że jego mama się uśmiecha i żyj moja droga właśnie tym uśmiechem i pamiętaj, że nic się nie liczy oprócz Ciebie i maluszka, zmartwienia zostaw na kiedy indziej :P
pozdrawiam cieplutko, buziaki dla synusia.

majus no niestety tak bywa... przypuszczam, że troszkę Cię to zabolało, że Twój eks tak szybko zakłada sobie nową rodzinkę a Wy z Karolkiem zostaliście sami... ale nie martw się i nie przejmuj takim człowiekiem. Myślę, że Karolek potrafi zrobić tak, że jego mama się uśmiecha i żyj moja droga właśnie tym uśmiechem i pamiętaj, że nic się nie liczy oprócz Ciebie i maluszka, zmartwienia zostaw na kiedy indziej :P
pozdrawiam cieplutko, buziaki dla synusia.
Tafojka napewno kazdego by to zabolalo,wiem juz od roku ze on kogos ma.I nie ukrywam ze wtedy swiat mi sie zawali.Ale dzis wiem jaki on jest naprawde,jak potrafi klamac zeby chronic wlasna skore,nie jest wart najmniejszej mojej lzy.I masz racje Karol potrafi mi dodac sil

Witam
BasiuJ a które mu wychodzą? Bo u mnie to z górnymi 1,2 było najgorzej później już ciutkę lepiej.
Ale było kilka nocy, że się darł non stop.

taki żel pomagał troszkę, ale nie calgel, ten był do niczego, kurcze nie pamiętam w tej chwili nazwy, ja to na taką sylikonową nakładkę - szczoteczkę na palec nakładałam i mu horcowałam tym po ząbkach i trochę mniej go bolało.

spróbuję sobie przypomnieć nazwę, bo to naprawdę dobry żel
a podobno tantum verde w aerozolu pomaga

reklama
jedynki górne tak mu dają popalić
i właśnie ten dentinox kupiłam
i mam nadzieję że masz rację że reszta będzie go bolała mniej bo inaczej oszaleję :crazy:

ale jeż jest lepiej odkąd są coraz niżej :tak:
ale już kolejne chyba idą .....
i nie wiem to będzie
tylko spokój może mnie uratować ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry