reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ależ oczywiście :-D

dziś wychodzę o 15 :tak: bo mam zebranie w przedszkolu. A za 40 minut idziemy pożegnać dwóch naszych sprzedawców bo zmieniają pracę i dziś są tu ostatni dzień, więc pewnie wrócę około 2. Zrobię sobie herbatkę, zajrzę na BB i już do domciu :-)

dzien dobry:))
Phantas, Agutka genialne suwaczki:))

Basiu super fotka w podpisie:))

dotarlam wkoncu, poczytalam otwarty.
pozalatwailysmy sprawy, zakupy zrobione, sapcerek zaliczony.
teraz mala idzie sie podobno polozyc:)

Witam sie i ja,chroby mamy juz za soba(co za ulga).Pozostal tylko remont.Mama uznala ze wyremontujemy caly dom i to mnie przeraza,ale z drugiej strony bynajmniej pokoje beda odswiezone.

czesć dziewczynki
fiu fiu ...ale tu się porobiło---az zazdroszczę
agutka i phantas - supre suwaczki--- a z panem G to szybko zaskoczyło:tak: - cieszę się - powiew miłości w srodku lata--- czuję ze ciepła jesien będzie:tak:

ja juz do robotki smigam- corcia z koloni wróciła i jakoś czasu malutko..
ide za jakiś obiad się wziąć
pozdrawiam

reklama
My zaczynamy w poniedzialek bo na weekend sie nie oplaca bajzlu robic bo w niedziele i tak bedzie wszystko stalo.Dzis zanioslam wniosek o rodzinne dadza 48zl,a papierow do wypisywania jak by mieli dac jakas fortune.Ale to maly pikus najlepszy numer odwalil moj ex,z racji tego ze jestesmy(teoretycznie)malzenstwem potrzebowalam jego dochod ze skarbowki,nie dosc ze musialam mu sie tlumaczyc do czego mi to,zkad ma to wziasc.No i myslalam ze mi to sam osobiscie przywiezie,a on mi przyslal zaswiadczenie poczta,szarpna sie nawet na priorytet.Szkoda slow......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry