reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

oj chyba kiepski dziś ze mnie kompan
nie spałam pół nocy bo co 5 min zmieniałam pieluchy
wstałam na dobre o 5 :sorry2:
i ciężko mi się chłopaki adoptują w nowym roku szkolnym :sorry2:
więc mam kiepkie dni
ale obiecałam sobie że się chociaż odezwę w paru miejscach
i znikam spać
dobrze że jutro sobota :happy:

reklama
witam mamuśki

oj widzę że dość odważny temat wczoraj był na otwartym
no to czas na komentarze ;-)

zboczki, zboczki - wygłodniałe a nie zboczki :-)

agutka dobra jestes:rofl2:

ja to szczerze mowiac zaczelam byc z moim M dzien po TYM, czyli najpierw bylo bzykanko a potem zaczelismy byc para:sorry2:
ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... zeby sie nie wydało:dry:

U mnie tez najpierw bylo bzzzzzykanko:zawstydzona/y:ale co tam fajowo bylo:laugh2::rofl2::-p

to co - tylko ja tutaj taka grzeczna jestem i najpierw na randki chodziłam?? :-):-):-)

I kto tu jest dobry? Hahahahaha! :-D :laugh2: :-D My to chociaż zaczęliśmy być ze sobą,nie to co Wy,hahahahaha. :laugh2: :laugh2: :laugh2: 2,5roku czekania,o masakra,nie wiem,jak ja to wytrzymałam! :szok: :szok: :szok:
G. półtora,ale ciiiiiiiicho. :-p

O matko,On mnie zabije,jak kiedyś dopadnie się do BB. :sorry2: :laugh2: :-p :laugh2:

2.5 roku ??????? och Boże, nerwowo bym nie wytrzymała :-) takie napięcie przez 2.5 roku - ech

ja czekam do ślubu :-p

coś mi się wydaje, że mamy drugą cisowiankę na forum - :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moj post trwa 19mies.i nawet dobrze to znosze(jak na razie).

dobrze to znosić?? tylko pewnie dużo baterii zużywasz ;-);-)

Jasne,że nie- ty mu nie dasz do ślubu ale on niech sobie sam bierze...

hahahahahahahaahaha

Ja tam teraz strasznie nabuzowana chodzę. Gdyby nie @ to.....wrrrrrr, a tak...... :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Piękny dzionek się zapowiada, już jedną kawkę wypiłam, zaraz czas na drugą a potem już tylko jakaś herbatka czy soczek (odwyk kawowy mam).
P dzisiaj zakupy do domu robi - tzn sprzęt sobie kupuje do nowego domku (kuchenka, pralka i cała ta reszta). Dzisiejszy wieczór zapowiada się samotnie (tzn bez niego bo może koleżanki mnie gdzieś wyciągną na miasto), bo chyba zostanie na noc u swojej mamy, a ona nie mieszka w Łodzi. Czy ja się kiedyś nim nacieszę?? Wciąż mi go mało i mało :-)

Dzisiaj zapytałam Oliwci czy idziemy do fryzjera, odpowiedziała, że nie, bo ona chce mieć długie włosy bo dziewczynki mają długie i już :-)
Od 7 rano było malowanie, układanie puzzli a teraz mam chwilkę przerwy bo Oliwcia ogląda rumcajsa :-)

Dzien dobry:-)

Agutka milego dnia i nocy:tak:a nie jest ci zal G. ze tak musi rano sie zrywac i chodzic po dworze:-pja znam sposób zeby tego uniknąć:rofl2:;-);-);-)

Czesc Phantas,Tofojka:-):-):-)

reklama
Dzień dobry. :-)
Ja na chwilę,bo wiadomo - niedługo przyjdzie G. . :-D :-D :-D :-p

No dokładnie! I mówię - warto czekać. :tak: :tak: :tak: :-)

Miłej sobotki Kobitki! :-)

fajna sprawa, ale nie wiem czy bym dała radę, na szczęście nie muszę się przekonywać ;-)

Dzien dobry:-)

Agutka milego dnia i nocy:tak:a nie jest ci zal G. ze tak musi rano sie zrywac i chodzic po dworze:-pja znam sposób zeby tego uniknąć:rofl2:;-);-);-)

już się znęca nad biednym chłopakiem i nie daje mu nawet pospać, oj Grzesiu, Grzesiu nie wiesz nawet w jakie ręcę wpadłeś:laugh2::laugh2:

oj chyba kiepski dziś ze mnie kompan
nie spałam pół nocy bo co 5 min zmieniałam pieluchy
wstałam na dobre o 5 :sorry2:
i ciężko mi się chłopaki adoptują w nowym roku szkolnym :sorry2:
więc mam kiepkie dni
ale obiecałam sobie że się chociaż odezwę w paru miejscach
i znikam spać
dobrze że jutro sobota :happy:

Basia.J wracaj tu do nas tylko pełna sił i energii!
chłopaki się przyzwyczają, początki czasem są kiepskie ;-)
Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków!

Moi mali już sprzątają a ja się zastanawiam co dzisiaj będziemy robić, bo jest piękna pogoda, pewnie po popołudniu jakiś spacerek i piaskownica :-p

Apropos piaskownicy gdzie jest nasza Ollka i Oliwcia?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry