reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hej Wszystkim. ;-)

Ale nocka. Cała z głowy. :-(
Zuzię złapał katar (najprawdopodobniej zaraziła się nim od G. chrześniaka),no i w nocy się męczyła,bo nie mogła oddychać. :baffled: I teraz od ósmej,jak wstałyśmy,chodzi taka przymulona i wymęczona. :-( Moja Księżniczka. :-(

reklama
a dziekuję --- nawet dobrze - widzę ze isę stara co nie zmienia faktu ze ja potrzebuje troszkę czasu by nabrać wiary bo jednak duzo złego zapadło mi w głowie i ciągle sie boję--- mam chyba nawet na tym punkcie jakąś nerwice bo częśto boli mnie zołądek i w okolicach serca zapewno jakieś nerwobole:sorry2: czas czas czas...
a Tobie milego wieczorku--- pewnie taki masz:tak:

Hana31 no to się cieszę, że już jest lepiej a jeśli mąż pozwoli to i wiary nabierzesz, że może być dobrze tego Ci życzę!:tak:

TORT - mój pierwszy w życiu!!! :-D :-D :-D

img0002eq6.jpg

PIĘKNY:tak::tak::tak:

Witam,

Nie nadrabiam bo bym utonęła we wszystkim....

czechow nie nadrabiaj kochana tylko mów jak się czuję Gabrysia!

Hej Wszystkim. ;-)

Ale nocka. Cała z głowy. :-(
Zuzię złapał katar (najprawdopodobniej zaraziła się nim od G. chrześniaka),no i w nocy się męczyła,bo nie mogła oddychać. :baffled: I teraz od ósmej,jak wstałyśmy,chodzi taka przymulona i wymęczona. :-( Moja Księżniczka. :-(

Agutka oh coś katarek na BB zawitał...a sio, a sio!

Buziaki dla Zuzinki!

teraz o mnie hehe

Tato wrócił, dobrze się bawił, ale też katarek ma i chrypę (tak to jest jak się zimny browar pije:-p;-)

Fiodorek też wieczorkiem wrócił od mamy i cała rodzinka w komplecie, takie momenty to ja lubię!

My już po śniadanku, czekam na dzień dobry tvn i uciekam do sklepu, bo nie mam nic na obiad a dzisiaj zaplanowałam mielone z ziemniaczkami i do tego sałatkę z jajkiem, Małym też to dam tylko Fiodorkowi muszę coś wymyślić :sorry2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry