Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz to nie tak.Poprostu właścicielka do końca tygodnia ma na własny koszt znależc innego podwykonawce,który naprawi usterki i dokończy robote za tamtego bo w przeciwnym razie będzie sprawa w sądzie i to ona będzie musiała zwrócic nam pieniądze bo nie wywiązała się z warunków umowy,A tamten pseudofachowiec tak czy tak będzie miał chyba zabrane uprawnienia do prowadzenia firmy montażowej,bo jest już kilka spraw sądowych z jego udziałem,gdyż nie wywiązuje się z roboty.Ja nie jestem pierwszą osobą która złożyła na niego skarge.Będąc w zeszeniu konsumentów widziałam dosyc pokażną teczke ze skargami na temat jego usług.Moja jest tylko nikłą częscia ..Cześć Mamciu - tylko (może nie kapuje) ale oni dostali kasę i nie muszą się już z tobą "użerać" a ty musisz znaleźć nową firmę i wydać znowu kasę.....czy czegoś nie kapuję?
. Tyle, że to chyba długo trwa taki proces
, a jak facet udowodni, że jest niewypłacalnym biedakiem to koniec. Choć rozumiem, że Ty skarżysz jego pracodawczynię, tylko, czy on jest długo jej pracownikiem?
:No to faktycznie masz problem z tymi zatokami.Moja siostra już kilka razy miała robioną punkcje ale mimo to 2 razy w roku na wiosne i jesieną dolegliwości powrwcają ze wzmożoną siłą
Hejka wszystkim,mam chwilke czasu Karol spi wyobrazcie sobie ze gdzies zalapal wirusa kaszel katar juz od paru dni sie meczy..jak by tego bylo malo wychodza mu zabki,ubranie zmieniam kilka razy dziennie.I mam do was pytanie jaka szczoteczke do mycia zebow wybrac,czy 17mies dzicku mozna juz myc zabki posta do zebow?.