reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam i ja znowu na chwilke.moja Julka padła w wózku ze zmęczenia i teraz śpi.Nawet to,że wnosiłam ją na 3 ętro jej nie obudziło...Ciekawe o której dzisiaj pójdzie spa na noc?

mamciu to ona musiala byc niezle wykonczona:tak:
mi Zosia sie napewno by obudzila,wiec nie ryzykuje,wole posidziec z nia na ławce przed blokiem dopoki sie nie obudzi:-D

Dzieki dziewczyny za rady,nie spieszylam sie z tym tematem bo Karolowi strasznie pozno zaczely wychodzic zabki,nawet troche zaczelam niepokoic ale lekarka powiedziala ze czasami tak bywa,a teraz jak zaczely wychodzic to jeden za drugim.

majus nie wiem czy cie to pocieszy, ale cora mojej siostry ma juz 15 miesiecy i ani jednego zabka...jeszcze sie nie poprzebijaly przez dziaselka. chyba zaczniemu robic zaklady, kiedy sie jakis ząbek pojawi.

to ja Krystiana z wózkiem tachałam na 3 piętro jak zasnął na dworze :zawstydzona/y:, a potem go na balkon i miałam czas na zajęcia domowe :blink:

A teraz jak nam zaśnie w samochodzie to mamy prawdopodobieństwo 50% że się obudzi jak będę go niosła, więc ryzykuję. Warto ryzykować, bo on właściwie tylko w samochodzie w dzień zasypia.

Zastanawiam się kiedy ja się zwyrodnienia kręgosłupa nabawię od tego dźwigania :baffled:. Mój nie może dźwigać, bo ma jakiś uraz. Kilka miesięcy temu coś mu się zrobiło, przez tydzień się nie ruszał i ma właściwie zakaz dźwigania, ale trochę mi pomaga jak trzeba np. zakupy na 3 piętro wtaszczyć.
Następne mieszkanie kupujemy niżej albo z windą.

majus nie wiem czy cie to pocieszy, ale cora mojej siostry ma juz 15 miesiecy i ani jednego zabka...jeszcze sie nie poprzebijaly przez dziaselka. chyba zaczniemu robic zaklady, kiedy sie jakis ząbek pojawi.
Hejka Dori moj Karolek mial ok 14mies.jak dostal pierwszy zabek,teraz ma 18mies i juz ma ich 10,przy tym strasznie cierial wyprobowalam co tylko mozliwe zeby mu ulzyc.

Niezłe tempo rośnięcia ząbków :baffled:.
Mój bąbel szybko dostał ząbków, pierwszy na 2 dni przed ukończeniem 6 miesiąca a wszystkie zęby łącznie z 5-tkami ma od 21 miesiąca.
Ale to podobno nie tak źle jak późno wychodzą, bo krócej są narażone na butelkę i rzadziej mają próchnicę.
Choć mój synek odpukać na razie ma zdrowe ząbki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry