reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam,

BasiaJ dobre :-D, ja już sporo rzeczy zapominałam zabrać ze sobą ale plecaka mi się jeszcze nie zdażyło - no kilka razy nie ten wzięłam :-D:-D:-D.

u mnie dziś środa jest :-) - a ktoś tu się weekendu nie może doczekać :tak:;-):cool2:.

ja nie mogę się soboty doczekać bo imprezkę urodzinową szykuję:-), no i piątku bo P mnie ulula do snu :-)

doradźcie mi co mam zrobić do jedzenia
będzie 8 - 10 osób - może o północy pojedziemy na miasto ale wątpię. Nie wiem czy robić coś na ciepło czy tylko na zimno i w ogóle co?? Mam tysiące przepisów ale koncepcji brak

reklama
Witam i ja.

Sofi o co chodziło z szyciem - co sarenka sobie zrobiła?

oj czechow, jak wspominałam wyjazd był z " przygodami" . Malutka poslizgnęła się i rozcięła sobie łuk brwiowy. Krwi było co niemiara, mielismy nawet pokazję zapoznac się z tureckim szpitalem ............. to już będzie oddzielna historia........ no i tak niefortunnie rozbila czółko, że musieli nakładać szwy. :baffled:Ale wszystko Ok, na razie oczywiscie jest slad............ ale mam nadzieję, że z czasem zniknie, albo przynajmniej będzie mniej widoczny.
ja oczywiscie przepraszam Was dziewczyny, ale ciągle nie mogę się zebrac do kupy i napisac więcej i pokazac zdjątka. Jedno powiem, morze egejskie bez porówniania ciekawsze niż sródziemnomorskie. Może w nastepnym roku pojedziemy obejrzeć Marmaris. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry