reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jakie ładne nowe zdjęcia widzę w podpisach.

Napaliłam się na ten bigos i nie mogę nigdzie dostać wędzonych żeberek :-( jak mam zrobić bigos bez wędzonych żeberek?? Ech. Lubie robić imprezy, lubię gotować ALE JAK MAM KONCEPCJĘ a tej mi wyjątkowo brak :-(

reklama
Czesc dziewczyny po krotkiej nieobecnosci,w dzien jakos brak czasu zajrzec,a wieczorem ide spac razem z Karolem jakos sil mi ostatnio brak.
Mamo Julci i Kubusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Same urodzinki dzisiaj moj brat tez ma dzis 17-ste urodzinki.

WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO DLA MAMY JULCI:-):-):-).

i KUBUSIA:-):-):-)

Mi kobietki barkuje czasu:sorry2:maly ostatnio nie chce spac w nocy,to chodze na pol przytomna a w dzien ciagle by sie bawil,ale nie sam...:baffled:hehe,ale probuje was podczytywac na bierzaco:blink:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA- DUZO ZDRÓWKA I RADOŚCI
I DLA MAMY JULCI RÓWNIEZ DUZO MIŁOŚCI, RADOŚCI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE:tak:
pozdrawiam tymczasem - opadnięta z sił jestem ide siąść na kanapkę i walnąc nogi na stół...

phantas - pomiń wędzone zeberka--- moze być bigosik z kiełbaską i suszonymi śliwkami:-p:tak:

pobawiłam się z dziećmi i zaraz będą szli spać:shocked2:
Coś ostatnio nam to spanko nie wychodzi:dry:
tafi - a nie próbowałaś kłaść bliźniakówt troszkę póżniej? jak mat chodził spać 11-12 to to spanko było kiepskie a teraz jak go odbieram od opiekunki ok.13 i kłade ok.13.15 to mi super spi - 2-3h:tak: i nawet jak się budzi o 16 to i tak bez problemu zasypia o 19.30--- a teraz jeszcze szybciej ciemniej to juz w ogóle....

Dobry weiczór Wszystkim
Malutka dzisiaj nocuje u Niani, a ja latam i sprzątam całe mieszkanie, trzeba porzadki zrobic z papierami, z dokumentami, z ubraniami itd itp. Czyli noickę mam z głowy, ale za to jutro jak przyjemnie będzie...................wszystko na błysk :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry