reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry. :-D

Wieczór,noc,poranek - NIE DO OPISANIA!!! :-D :-D :-D

G. już oddelegowany do szkoły,Zuzia "sprząta" w łazience,a ja spijam kawkę i zaraz będziemy wcinać śniadanko. :-)

Później jakoś do Was zajrzę. ;-)

Miłego poranku! :-)

Łoooojej! Kolejny dzień mega ciszy. :sorry2:

Ja już zrobiłam mięsko,bo dziś G. przychodzi do Nas na obiad :-D,położyłam Zuzię spać,ogarnęłam domek i umyłam łepetynkę,a teraz siedzę i czekam,aż się ktoś tu u nas na BB odezwie. :sorry2: :-p ;-)

jestem
mlody właśnie ucina drzemkę---zlazilismy osiedle, kościolek zaliczony nawet centrum handlowe było i troszke wyprawki jesiennej w postaci bodziakow i rajtów dla dzieciarów ... ni i dla mamy tez --- a teraz m szykuje do obiadku:-p
Dzień dobry. :-D
Wieczór,noc,poranek - NIE DO OPISANIA!!! :-D :-D :-D
Miłego poranku! :-)
opisz choć troszkę bo mi w tej kwesti wyobraznia w tym wieku na karku i pozycia malzenskiego szwankuje:cool: pliiiisssss

czesc niunia - a TY skąd nadajesz?

pozdrawiam reszte i zycze miłej niedzieli

witam wieczorkiem
oj, ale tutaj pusto
Hana mala ostatecznie ma na imie Maja ( jej rodizce jak sie urodzila uznali ze Mija jednak nie pasuje)
Oliwia dzis towarzyszyla na spacerku Mai i byla zachwycona.

Agutka jak milo sie czyta twoje posty, takie pelne radosci:)

opisz choć troszkę bo mi w tej kwesti wyobraznia w tym wieku na karku i pozycia malzenskiego szwankuje:cool: pliiiisssss

Hehehehe,szczegółów to Ci nie podam. :cool2: Ale w sumie wypilismy po lampce szampana,porozmawialiśmy,(...),no,a na końcu zasnęliśmy wtuleni w siebie. :-D :-D :-D I tacy też wtuleni obudziliśmy się rano. :-D W momencie,kiedy Zuzia weszła do Nas do łóżka. :-p :-) :-D
Chciałam dać Jej buzi na dzień dobry,ale G. mnie wyprzedził. :-p Ale Maluda się cieszyła!!! :-) :-D :-) :tak: :tak: :tak:

Oliwia dzis towarzyszyla na spacerku Mai i byla zachwycona.

Jak starsza siostrzyczka!!! :-) :-) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry