reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hehehehe,szczegółów to Ci nie podam. :cool2: Ale w sumie wypilismy po lampce szampana,porozmawialiśmy,(...),no,a na końcu zasnęliśmy wtuleni w siebie. :-D :-D :-D I tacy też wtuleni obudziliśmy się rano. :-D W momencie,kiedy Zuzia weszła do Nas do łóżka. :-p :-) :-D
Chciałam dać Jej buzi na dzień dobry,ale G. mnie wyprzedził. :-p Ale Maluda się cieszyła!!! :-) :-D :-) :tak: :tak: :tak:

Jak starsza siostrzyczka!!! :-) :-) :-)
oj, tak:tak:
moze byc starsza siostra:-)
ale ogolnie myslalam ze bedzie gorzej, ze bedzie zazdrosna a ona najchetniej to by ciagle u nich siedziala, wozila mala, calowala ja.
tylko bardzo zaczela akcentowac slowo MOJA babcia i MOJ dziadek:-D:-D
a pozniej dopiero mowi ze Mai tez.

Agutka widze ze Zuzia i G bardoz sie lubia, super.
to naprawde wazne:happy2:

reklama
oj, tak:tak:
moze byc starsza siostra:-)
ale ogolnie myslalam ze bedzie gorzej, ze bedzie zazdrosna a ona najchetniej to by ciagle u nich siedziala, wozila mala, calowala ja.
tylko bardzo zaczela akcentowac slowo MOJA babcia i MOJ dziadek:-D:-D
a pozniej dopiero mowi ze Mai tez.

Agutka widze ze Zuzia i G bardoz sie lubia, super.
to naprawde wazne:happy2:

Hahahaha,to się uśmiałam z tą babcią i dziadkiem! :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Ciekawe,jak Zuzia zareaguje,kiedy moja kuzynka urodzi... :sorry2:

Co do Zuzi i G.,to ja od początku bacznie ich obserwuję. :-) Dla mnie to była podstawa,żeby się wzajemnie zaakceptowali. :tak: :tak: :tak:
I tak,jak Zuzia do tej pory krzywi się na niektórych moich znajomych,tak z G. od pierwszego spotkania złapała dobry kontakt. :-D :tak: Wyczuwa dobrych ludzi. ;-) :-)

Ostatnia edycja:
witam po weekendzie

impreza urodzinowa się udała i to bardzo :) może nawet jakieś foty ocenzurowane
wstawię :)

nadrobiłam to co naskrobałyście, a teraz idę spać.

dobranoc

Dobry wieczor:-)

Niewiem czy ktos tu jeszcze zostal:confused:
Ja dzisiaj musialam odpoczywac bo mi sie zemdlalo w poludnie:zawstydzona/y:
ale pospalam troche i jest lepiej;-)
teraz ide herbatki sobie zrobic i odpoczywac dalej:tak:

reklama
A ja już po kawce. ;-) Dzień dobry. :-p :-)

Zuzia mi dzisiaj wstała o ... 5 rano! Normalnie szok! Pierwszy raz od niepamiętnych czasów urządziła mi taką pobudkę! :szok: :baffled:

Aaaa w ogóle zapomniałam się Wam pochwalić. :-p
Pamiętacie,jak miałam z G. te szkolenia? :cool2: I później z 30 osób mieli wybrać 10? No to powiem Wam,że się obydwoje załapaliśmy do tej 10. :tak: :tak: :tak: :-D
W środę mamy jeszcze jakieś zebranie w tej sprawie,no,a później się okaże,czy faktycznie zasponsorują nam te wybrane kursy,czy to jakaś jedna wielka ściema. :dry: :-p

Niunia,co to za omdlenia? Co się stało? :baffled: :-(

Zmykam. ;-) Do później. :-p ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry