reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
pusto coś tu ostatnio, jakoś mniej chyba piszecie.

cześć Majuś.

Źle się dzisiaj czuję. Niby spałam długo ale jestem niewyspana, mam gigantyczne sińce pod oczami i nic ich zakryć nie chce. W ogóle chyba będę chora. Gdybym mogła to bym zaległa teraz na tym biurku i przespała się z godzinkę.
Wieczorkiem mnie nie było bo P. przyjechał. Teraz nie wiem kiedy się zobaczymy, może w sobotę, a może dopiero w przyszłym tygodniu :sad:

Jutro idę do szkoły - o zgrozo - po raz pierwszy od 8 lat. I na jakieś 11 godzin, w niedzielę powtórka z rozrywki. I tak co dwa tygodnie przez trzy lata - na razie, bo potem kolejne dwa przede mną. Łatwo mi nie będzie. Cóż, dam radę - a co mam nie dać - silna babka ze mnie:cool2:

12426764_x_fa06518341.jpg

Dzien dobry Wszystkim, Kawusia na ropoczęcie dnia. U nas dzisiaj pogoda pod psem , pada i wogole jest nijak. Phanats jak ja Ciebie rozumiem, ja też własnie jakas dzisiaj nie taka, chyba choróbsko mi się skrada do drzwi. wrrrrrrrrrr. I nic mi się nie chce uuuuuuuuuuuuu. :-(Dobra, nie ma co tu się rozczylac nad sobą, muszę znów pogrązyć się w pracy. Miłego dzionka wszystkim.
P.s. dobra wiadomość - DZISIAJ PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Witam,

ja dziś standartowo się czuję - znaczy nos zapchany, zatoki pobolewają - normalka :cool:

dziecię ma pierwsze zdjęcia w przedszkolu, wyobrażam sobie jaką zrobi minę jak mu ktoś obcy będzie zdjęcia cykał, szczególnie, że on nie jest jakimś miłośnikiem pozowania :sorry2:

reklama
piątek, piątek - zawsze się cieszyłam że już weekend, a teraz co. Właśnie sprawdziłam: jutro mam zajęcia od 8 do 19, a w niedzielę od 8 do 19.35. Super co :baffled: Jeszcze dzisiaj @ dostanę (no z tego akurat się cieszę, bo gdyby nie było to bym kolejny wydatek miała :baffled: ).

Sofi - takiej kawki to ja bym się z chęcią napiła :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry