reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Oliwia ogląda Lucky Lucka :-) kaszle wciąż, ale energii jej nie brakuje. Oj żłobki i przedszkola to zbawienie.

Ja się dowiedziałam, że w pierwszym roku muszę odbyć praktyki w jakiejś placówce wychowawczej. Chyba powariowali. Że niby kiedy?? Przecież to nie są studia dzienne tylko zaoczne. F*ck. Muszę sobie gdzieś załatwić. Tylko gdzie? Ech.

reklama
a kawę to już dzisiaj trzecią piję :-(

To tak jak ja.Julka ogląda Pinokia ale nie wiem jak długo.Przed chwilą bawila się ciastoliną,a teraz zostało mi sprzątanie po niej bo zabawa szybko się znudziła.Dzisiaj ma jakiś gorszy dzień.Marudzi,złości się co chwile a ja mam już dosyc.Jest śpiąca bo nie spała w dzień,ale teraz nie opłaci się jej kłaśc bo jeszcze troche i pójdzie spac na noc.

A ja zaliczylam jeszcze z malym jeden spacerek,bo soli w domu zabraklo:sorry2:,ale jest tak ladnie ze jak wrocilam to spal wozku na dworze:blink:

Na obiadek dzisiaj mam mielone z pieczarkami:-puwielbiam je:tak:
Kawki ja nie pilam przez cala ciaze,palic tez przestalam,do kawy wrocilam i do palenia tez chyba wroce:zawstydzona/y:bo juz niewiem jak mam stresy rozladowywac:sorry2:

reklama
A ja zaliczylam jeszcze z malym jeden spacerek,bo soli w domu zabraklo:sorry2:,ale jest tak ladnie ze jak wrocilam to spal wozku na dworze:blink:

Na obiadek dzisiaj mam mielone z pieczarkami:-puwielbiam je:tak:
Kawki ja nie pilam przez cala ciaze,palic tez przestalam,do kawy wrocilam i do palenia tez chyba wroce:zawstydzona/y:bo juz niewiem jak mam stresy rozladowywac:sorry2:

Czżby z mojego przepisu?Co do kawy to pije ją zawsze ichyba od ....niepamiętam.Co do papierosów to nie pale od ponad 3 i pół roku.Też mam stresy ale staram się nie sięgac po fasjeczke.No czasami kilka razy zaciągne się dymkiem ale to sporadycznie.A co do rozładowania stresu warto coś innego wymyślec?Ja osobiście jak mam stresa to uspokajam się robiąc na drutach.One mnie wycisają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry