reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobry wieczór.Cholewka ja dopiero teraz.Od rana wyjazd.Póżniej goście.Syn L. przyszedł z dziewczyną i przed chwilką poszli.Była mała imprezka...więc zagląDAM TU A TU PUSTO...BASIU NIE ZAŁAMUJ SIĘ JA SIĘ PRZYŁACZAM DO CIEBIE.

Czescv dziewczyny...
ja wczoraj mialam nieprzyjem,na przygode w pracy - spadla na mnie nie przymocowana polka z butami... :-/...
Szef nie przymocowal jej do sciany bo ZAPOMNIAL!!!...
Kuzwa przepisy bhp to tam chyba nie istnieja :-/...

Do tego bylam wczoraj u komornika - zalatwilam sciagniecie alimentow :D...

No i bylam w sadzie - tutaj mi powiedziano, ze zeby ograniczyc prawa rodzicielskie nie wystarczy fakt, ze ojciec z nami nie mieszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Nie uczestniczy w wychowaniu dziecka.
2. Razaco zaniedbuje obowiazki rodzicielskie.
3. Nie widuje dziecka conajmniej 6 miesiecy...
4. Jeszcze lepiej jak by przez d;uzszy czas nie [lacil alimentow...
Do tego musze miec na wszystko wiarygodnych swiadkow...
Wiec ograniczenie mu praw wcale łatwo mi nie pojdzie :-/...
Bo to wszystko powiedziala mi nasza sedzina :-(...

Cara nie zgadzam się z tym te wszystkie punkty i świadkowie owszem ale do odebrania praw a nigdy nie do ograniczenia.Albo tobie albo sędzinie się coś pokikało- bez obrazy.Basiu przecież cię nie zawiode...hehehe wiesz chętnie z tobą popisze,a w między czasie nadrobie zaległości - na szczęście ich dużo nie ma

reklama
Do góry