Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No tak a taki sex skłuconych różnie się może skończyc..Niunia apropo wymiękania ja długo żyje a moja eks teściowa jeszcze dłużej więc powiedzonek miała co niemiara.Cholewka niektóre po niej mi zostały...chociaż raz do czegoś się przydała.
A wiecie kiedyś jak wniosłam pozew o rozwód i ona za wszelką cene chciała mnie godzic powtórzyłam jej własne powiedzonko ale był numer ,a jaką miała mine
ja pamiętam jak w kwietniu moja teściowa próbowała mnie przekonac żebym dalej próbowała i dała szansę
żebym zobaczyła na nią , jak ona ma wesoło a mimo to dalej jest żoną i nie zostawia biednego chorego męża na stare lata, a ja mam jeszcze przecież dzieci
roześmiałam się jej w twarz
sama pokazała mi powód żebym właśnie go zostawiła
i co mam może powiedziec że jest mądrą kobieta
No tak tym babom wydaje się,że my musimy brac z nich przykład i się męczyc.Wiesz u niej była inna sytuacja Ona nie żyła z teściem wiele lat.Jak wychodziłam za mąż to oni nie byli razem tzn.nie mieli rozwodu,mieszkali w jednym mieszkaniu ona w jednym pokoju teściu w drugim i ona robiła mu cały czas na złośc.Więc miałam wymówke,że biore z niej przykład.