reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć dziewczyny - powoli się zbieramy.

Basiu
- napisałam dwa zdania i już mi się nie chce :-( Chyba jednak posiedzę nad tym w pracy ;-)

Niunia - weź nospę ;-)

reklama
i ja się witam

siedze sobie i paznokietki szykuję---znaczy sie tylko odzywkę nakladam:tak:
buuuuu i juz koniec weekendu i znowu do robotki:sorry2:

phantas u nas tez dzis pobutka byla o 6.30 na kubicę---najperw tylko słuchalam ale pozniej to juz sie podnioslam:tak:

czesc basiu- jak sie masz:cool::rofl2:
hej niunia- u mnie tez @ ale brzucho na szczescie nie boli
zobacze czy jeszcze zajrze
na razie zmykam
papa

ja jestem po @ i mam ................ :zawstydzona/y:
i zastanawiam się nadal jak z tym walczyć :dry:
i jakoś nie mogę przestac o tym mysleć
:sorry2:
powtarzam sobie nie myśl o tym nie myśl o tym ale jakoś nie pomaga :-D
hehe właśnie o tym myslalam:cool2: wiem o czym mowisz- dlugo cierpialam:sorry2:z tego powodu no ale w tym cyklu wyrobilismy srednią ze tak powiem z calego roku:sorry2::sorry2::sorry2:--- no coments:baffled:

Dobry wieczór Wszystkim,
Dzięcię już grzecznie spi, ja juz po wielkim prasowaniu, no i u mnie juz klimaty jesienne. Zaraz Wam pokaże czym sie zajmowałysmy się przez te 2 dni, to padniecie trupem :-p:-D:-D:-D:-D
No co, pierwszy raz takie coś robiłysmy wciągneło nas i teraz wszystkie domy zastawione dyniami, a my dalej mamy ochotę wycinać różne takie....... :-D:-D:-D

a jaka zabawa ...................... ach ;-):-D:-D:-D

a jak fajnie to wyglądało w nocy na działce, gdy tak ciemno doookoło i tylko te smieszne mordki się swieciły. :-D:-D:-D

reklama
a teraz siedzę nad gazetką z Lidla, właśnie znalazłam coś co mnie mocno zainteresowało. od 16 rzucają do sklepu wszystko co związane jest z malowaniem, a więc sztalugi, blejtramy, płotno, farby wszelakiego rodzaju, po calkiem przystępnej cenie, no i mam zamiar zaszaleć trochę. Malutak przejawia chęci do zabawy w Picassa, a ja też czasem lubię posmarować farbami więc chyba popełnię małe szaleństwo i zrobię kilka zakupów. :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Do góry