reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Agutka a wybierasz sie gdzies w piatek??
a Oliwka szaleje za Maja, chociaz jak byli w sobote i zosatli do neidzieli to troche za duzo jak dla niej.
ogolnie taka mala opiekunka zniej,oczywiscie troche zazdrosna:))
i ciagle pyta czy Maja urosla i pojdzie na plac zabaw:))

reklama
Hehehe,powiedz Oliwii,że zanim się obejrzy,to pójdzie z Mają na plac zabaw. :-) Jejkuś,ciekawe,jak moja Zuzia zareaguje na kuzynki dzidzię,jak się ta w końcu urodzi. :sorry2: :-)
A co do piątku,to odpowiedź masz w temacie o datach. ;-)

aha, pamietam, czytalam.
a wlasnie mialam zapytac czy ty juz jestes ciocia bo suwaczka juz nie ma:)) ale widze dzidziusiowi sie nei spieszy:)

Wiesz,co
Oluś,bo ta moja kuzynka trafiła na jakiegoś dziwnego lekarza i teraz to ja się boję,czy wszystko będzie ok... Ale mam nadzieję,że i moja kuzynka i ta jej córcia wyjdą z tego zdrowo...
Termin z ostatniej miesiączki miała wyznaczony na ... 25. września! A lekarz w kartę jej wpisał,to,co pokazało pierwsze usg,czyli 6.października. :baffled: Dziwne,bo ja się zawsze spotykałam z terminami wpisanymi w kartę z OM. :baffled: :sorry2:
Dostała na jutro skierowanie na oddział,no i mam nadzieję,że zaczną coś tam działać,bo ile można czekać? :angry: :angry: :angry:
W ogóle ona chodziła do tego lekarza prywatnie,a ten jej żadnych badań nie zlecał ani nic. :no: Ona zresztą też się mało tym interesowała. Szkoda i na nią słów. :no: :no: :no:

oj chyba wszystkie poszły spać :happy2:

gadałam przez gg z przyjacielem mojego jeszcze męża :sorry2:
dlaczego nikt mnie nie rozumie i każe próbować :sorry2::crazy:
dobrze że siostra zgodziła się być świadkiem :happy2:

to i ja chyba zmykam :)

Dzień dobry. :-)

Ja tylko przyszłam Wam zapalić światełko,co by się lepiej wstawało. :-p :-)

Smacznej porannej kawki! :-)

reklama
Dzien dobry:-)
Basiu ty wiesz co jest najlepsze dla Ciebie i dzieci,a zreszta jak sie kogos nie kocha to niby po co jakies proby i szanse:sorry2:
ide na kawke;-)

Do góry