reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Właśnie przed chwilą mi go przesłali.Julcia fajniutko w nim wygląda.Jeszcze tylko kozaczki i zima z głowy.Kombinezon ma z ubiegłego roku kurteczke z tegoWidzialam super kozaczki w CCC ale wstrzymam się jeszcze tydzień bo Aga - córka L. przyjeżdza za tydzień i ponoc kupiła Juli buty - tylko nie wiem jakie.

my kurteczke mamy, kombinezon.. u nas zadko w uzytku wiec zastanawiam sie czy kupowac.
a buty jak narazie ma wyzsze bez ociepl;ania z ccc,a z zimowymi jeszcze poczekam.

uciekam skonczyc obiad bo pozniej musze wyskoczyc do kuzynki
milego popoludnia:)

Witam,

my na zimę ubraniowo Krystiana mamy już przygotowanego, gorzej ze mną :sorry2: na mrozy to mam kurtkę z zepsutym suwakiem, chyba w tym roku spróbuję go wszyć. W tamtym roku krawiec mi trochę poprawił i się nie zacinał. Ale powiedział mi, że taką kurtkę można za grosze kupić i on się nie będzie babrał :baffled:. A za kurtkę wcale groszy nie dałam :dry:, tylko, że te ocieplane to one wizualnie wyglądają podobnie i ta za 500zł i ta za 50zł, tylko mojej kłaki nie wychodzą po praniu :-);-), już kilkakrotnie ją prałam w pralce i jest ok.

Cześć wieczorkiem. ;-) I cześc w ogóle dzisiaj. :-p

Od wczoraj do dziś popołudnia gościła u Nas moja Przyjaciółka,dlatego nie było mnie na netku. :-D Jak Zuzia zasnęła,to wybrałyśmy się na babskie zakupy,no i ufffff! W końcu kupiłam sobie kozaczki. :-D :-D :-D
Zuzia wzbogaciła się o rękawiczki,piżamkę i spineczki,a G. o bokserki. :-D

Idę teraz ogarnąć domek,bo po 23 ma się u Nas pojawić G.,bo wróci z pracy. :-) Zje kolacyjkę i idziemy nyny,bo jutro ważny dzień,HuH. :sorry2: Dobrze,że mam tego Grzesia. :tak: Podtrzyma mnie do jutra na duchu. :tak: :-) :-) :-) :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry