reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ok,powróciłam. :-p Zuzia śpi,obiadek gotowy. :-) G. był w pracy do 1 i na 8 dziś znowu poszedł. :-( Ale najważniejsze,że,jak skończy (pewnie w nocy dopiero :baffled:),to przychodzi do Nas,hurrra! :-D :-D :-D

no loczki to ma nieziemskie:-):tak:
a co w koncu pokupowalyscie??

Zuzia loczki ma po mojej Mamie. :-D :tak: :tak: :tak:
A co My tam wczoraj kupiłyśmy,hm... :confused:
Podeścik dla Zuzi i gazetkę z bajką o "Autobusach",Mamusi kosmetyki,Tatusiowi bokserki :cool2:,a do tego śliczniusi pluszowy kocyk dla małej Juleńki. :tak: :tak: :tak: :-D

Basiu i tak fajnei ze potraficie sie zebrac i zorganizowac spotkanko:))
u nas organizacja trwala 3 miesiace, ciezko bylo ustalic termin,a i tak osoby ktore organizowaly calosc sie nei pojawily.

Suuuuuuuper! :-) :-) :-)
Ja takich nigdy nie robiłam dla "obcego" dzieciątka. :no: Więc to mój debiut. :-D
Już się nie mogę doczekać,kiedy G. będzie miał wolne i pójdziemy odwiedzić Julindę. :-) :-) :-)
Bo w szpitalu to odwiedziny,jak nie odwiedziny. :baffled: :-p
ja juz robilam takie zakupki:tak:
Agutka Oliwka odkad odwiedza ciocie zaczela lalki karmic piersia, przewijac, przebierac, daje je do rozka i wozi w wozku, dotego kaze nam byc cicho bo jej Maja spi:-D

ja juz robilam takie zakupki:tak:
Agutka Oliwka odkad odwiedza ciocie zaczela lalki karmic piersia, przewijac, przebierac, daje je do rozka i wozi w wozku, dotego kaze nam byc cicho bo jej Maja spi:-D

Ooo w mordę,hahahaha! :-D Ale rewelacja! Szczególnie z tym karmieniem piersią. :cool2: :-p :-D :szok:
Hm... Może Zuzia po wizytach u Julki zacznie w końcu bawić się lalkami? :sorry2: :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry