reklama
Hej Kochane :-)
Bardzo załuje ze nie moge czesciej tutaj zagladac, ale caly swoj wolny czas poswiecam Adasiowi i... ;-)
No wlasnie - od jakiegos czasu jestem szczesliwie zakochana i mam nadzieje ze w koncu mi sie ulozy z Moim Szczęsciem :-)
Komornik wzial sie M. za tylek, to ten teraz baaaaaaaaaaaaardzo grzecznie prosi mnie o wycofanie pozwu i ZALOZENIE RAZEM RODZINY... Kpina jakas chyba...
Lece usypiac mojego Skarba :-)
Pozdrawiam Was gorąco :-*
I dziekuje za podtrzymywanie na duchu :-)
Bardzo załuje ze nie moge czesciej tutaj zagladac, ale caly swoj wolny czas poswiecam Adasiowi i... ;-)
No wlasnie - od jakiegos czasu jestem szczesliwie zakochana i mam nadzieje ze w koncu mi sie ulozy z Moim Szczęsciem :-)
Komornik wzial sie M. za tylek, to ten teraz baaaaaaaaaaaaardzo grzecznie prosi mnie o wycofanie pozwu i ZALOZENIE RAZEM RODZINY... Kpina jakas chyba...
Lece usypiac mojego Skarba :-)
Pozdrawiam Was gorąco :-*
I dziekuje za podtrzymywanie na duchu :-)
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dzien dobry my juz po 2 spacerkach(pogoda super to trzeba ja wykorzystac),po obiedzie teraz Karol spi,a ja sie nudze.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorkeim
u nas dzien super minal. oli zadowolona juz spi
)
u nas dzien super minal. oli zadowolona juz spi
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor,no i dotarlam w koncu,Karol nie mial dzis ochoty zasnac,ale w koncu dal za wygrana,a to wszystko przez mojego brackiego o 20 przypomnialo mu sie ze ma dla Karola samochod.Teraz Karol w jednej rece trzyma swojego ulubionego misia,a w drugiej samochod

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Majus ja mam ten problem za kazdymrazem jak Oli cos dosatnie, chce z tym spac, jak to sa wieksze rzeczy to kladzie je kolo lozka
)
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Karolowi zdarzylo sie to pierwszy raz,i pewnie nie ostatni

reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja musze dlugo tlumaczyc ze cos jest za duze zeby z nami spac.
a teraz moje dziecie spi z maskotka ktora dostala od cioci jak bylysmy wszystkie razem na zakupach
a teraz moje dziecie spi z maskotka ktora dostala od cioci jak bylysmy wszystkie razem na zakupach