reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Natka każdemu zdarzają się kłótnie, myślę, że nikt nie jest idealny, ale dobrze jest szczerze porozmawiać, czy da się coś zmienić i się postarać;-)

Sofiblue my śniegu nie mamy i jakoś nie śpieszno mi do niego!
Bo śnieg to brrr zimno ;-)

Muszę się pochwalić jutro jedziemy wybierać meble maluchom i Fiodorkowi :-):-):-)

Dzień dobry przy kawce i śniadanku. :-)

U Nas,niestety,nie ma śniegu. :-( Piszę niestety,bo rano padał deszcz,a ja nie lubię deszczu - stanowczo wolę od niego śnieg. :-D :tak: :tak: :tak:
A teraz wychodzi słonko zza chmurek. :-) I niech tak już pozostanie! :-)

reklama
Natka no to już wiem co to jest :-)

cześć Basia.J cześć Agutka

Ja właśnie dostałam telefon od wychowawczyni Fiodora, że się źle czuje i trzeba po niego przyjechać:sorry2:

Czy muszę wspominać o tym, że wczoraj Fiodor wracał ze szkoły przy 5 stopniach na zewnątrz bez kurtki? Bo jemu było ciepło:dry:

No to teraz mamy...

Do góry