reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Gozdziczek-to trzymamy kciuki zeby wnuczek wstrzelil sie z date w dziadka :-)
Monia-ja tez myslalam ze juz urodzilas i tak czekalam az sie pojawisz ze zdjeciami Emmy :-) Swoja droga fajnie masz z tym terminem w czwartek :-)

reklama
ojjjj, dziś rano jak się obudziłam myślałam że mały wychodzi heheheh, :-Dmiałam tak zniekształcony brzuch, jak jeszcze nigdy ! po przekątnej brzucha widać było chyba udo , bo takie długie podłużne coś, u góry buła i na dole buła, wstać nie mogłam bo miałam wrażenie że wszystko mam w pachwinie , szok ! mam tylko nadzieję że nie zmienia jeszcze pozycji, bo był juz dobrze ułożony :dull:

Nie martw się Goździczek już się raczej nie przekręci :-) Może mu nóżka ścierpła i musi sobie powypinać trochę .. :-D

A mnie od soboty co dzień kawałek tego czopa wypada, a skurcze ucichły zupełnie. Ech chyba się jeszcze zapiszę na piątek na wizytę bo coś mi się wydaje że kiepska wróżka z mojej ginki.:-(

a mnie dzis troche czopa z krwią odeszlo,dzwonilam do gina,jak sie nic nie bedzie dzialo to mam przyjsc w czwartek na wizyte,a jakby wody odeszly:szok:to mam przyjechac do szpitala
w sumie to dzis pierwszy dzien w ktorym mnie tak dziwnie brzuch ciagnie:szok:
masakra

reklama
Dorotka ja tez Ci tego czopa zazdroszczę:-D! Ale w sumie też mnie jakoś dziwnie brzuch ciągnie boli gdy chodzę i jest strasznie twardy, ale to pewnie tylko skurcze przepowiadające. Za to byłam w aptece po herbatkę z liści malin ale nie było jaka szkoda:sick::dull:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry