olcia23
list mama '05
Nie jestes ciemna fartlo ci sie bo to czasem bolia skad on wiedzial?? czulas jak cie dotykal czy cos...?? jakos w specyficzxny sposob?? moja polozna mi powiedziala ze jest pewnie miekkai rozwarcie napewno juz jakies mam skoro wyleciual mi czop ...!! sory ale ja nie bylam badana nigdy w taki sposob cala ciaze nosze za granica i nigdy nie mialam badania wewnetrznego...
i dlatego jestem taka CIEMNA!!!!!
![]()
Ja chodzilam cala ciaze w Anglii a rodzilam w Polsce,wiec liznelam dwoch metod w Anglii prawie nie badaja(a o gin zapomnij babka popatrzyla na mnie jak o to pytalam i pyta a co chce pani?
)w Polsce za to mnustwo badan !!Co lepsze nie wiadomo co kraj to obyczaj!Ale sie wkrecilam w wasze forum atmoswera sie udziela jeszcze se drugie machne!!!haha
?? jakos w specyficzxny sposob?? moja polozna mi powiedziala ze jest pewnie miekkai rozwarcie napewno juz jakies mam skoro wyleciual mi czop ...!! sory ale ja nie bylam badana nigdy w taki sposob cala ciaze nosze za granica i nigdy nie mialam badania wewnetrznego...

a Moj Mezus potrafi robic balagan i to niezly wiec jak sie jeszcze urodzi mala to chyba razem beda robic balagn !!

ajjjj po badaniu kilka godzin skręcało mnie z bólu.