reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Szopka a mnie dopada nerwica:szok: ja juz cala noc myslalam o szpitalu i dzidzi i choc niby sie nie boje az tak bardzo to przeraza mnie mysl ze juz na zawsze bede mama poczawszy od jutra:szok::-D:tak:;-)

Monia doskonale Cię rozumiem tym bardziej że znasz dokładny termin, ja nie mam pojecia kiedy mnie weźmie i to chyba lepiej, bo nie będe się denerwowała jaką będę mama;-).
Monia i Iza nie dziekuję za kciukaski, wiecie dlaczego, ale mocno trzymam też za Was:happy::-).

Dowiedzialam się jeszcze dzisiaj że podczas pełni księżyca rodzi sie duzo dzieci, nie wiem ile w tym prawdy za to sprawdzałam w kalendarzu i następna pełnia bedzie dopiero 30 czerwca, w tym terminie to już pewnie większość z nas będzie rozpakowana (mam taką nadzieję):-D.

Dowiedzialam się jeszcze dzisiaj że podczas pełni księżyca rodzi sie duzo dzieci, nie wiem ile w tym prawdy za to sprawdzałam w kalendarzu i następna pełnia bedzie dopiero 30 czerwca, w tym terminie to już pewnie większość z nas będzie rozpakowana (mam taką nadzieję):-D.

Kotku wczesniej niz 30 czerwca,blagam:tak::tak::tak::tak:

jutro ide do gina
i wiecie co mam nadzieje ze rozwarcie postepuje:tak:
szkoda tylko ze to pewnie zludna nadzieja:-(

dzieki dziewczyny! dam znac co i jak jak tylko bede mogla, wysle tez smsa do Izki i ona wam napisze co i jak:tak:;-)
Kotek mi tez tu wszyscy gadali ze na pelnie ksiezyca sie rodzi ale jedna byla na poczatku miesiaca a nastepna dopiero na koniec wiec co nikt sie nie rozpakuje do tego czasu??? ja tam w to nie wierze! Mam nadzieje ze moj porod jutro bedzie super szybki jak korek od szampana:szok::-D:-D:-D:-D

Dorotka mysl pozytywnie napewno rozwarcie postępuje, szkoda że nie da sie tego jakos zauważyć lub poczuć, powodzenia jutro u gina ;-).
No Monia już widać że sie nie sprawdziło bo w międzyczasie już się kilka dziewczyn rozpakowało na szczęście :-D ;-).

A ja jestem zalamana:no:
Bylam u poloznej i powiedziala ze bedzie baaaaardzo zaskoczona jak w terminie urodze:-(:shocked2::sick:nie wiem na jakiej podstewie bo cala ciaze nie bylam badana wewnetrznie,moze ze brzucho wysoko...
No i 28 mam wizyte u lekarza i poloznej gdzie wewnetrznie juz beda badac i masaz szyjki robic w celu przyspieszenia:angry: a jak to nic nie ruszy to dopiero 4 lipca:szok::szok::szok: na wywolanie...nie potrafie o niczym innym teraz myslec...zalamka:errr::sad::sad::no2::no2::hmm:

reklama
Znikam Kochane.
Trzymajcie kciuki co by wszystko poszło gładko a Zosia urodziła się zdrowa.
Zaczynam się bać :-(

Zamelduję się pewnie już po. Buziaki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry